Arsenal-eier hevder Wenger hemmer klubben

Usmanov krever nye spillere i alle posisjoner på banen.

PRINSIPPFAST: Arsenal er inne i en dårlig periode, og Arséne Wenger blir kritisert av både en av klubbens eiere, og en profilert Arsenal-supporter. Her gestikulerer han under helgens kamp mot Manchester United. FOTO: EPA/ANDY RAIN.
PRINSIPPFAST: Arsenal er inne i en dårlig periode, og Arséne Wenger blir kritisert av både en av klubbens eiere, og en profilert Arsenal-supporter. Her gestikulerer han under helgens kamp mot Manchester United. FOTO: EPA/ANDY RAIN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 18 år har gått siden da ukjente Arséne Wenger overtok Arsenal i 1996. Ti år har gått siden sist Arsenal vant Premier League. 32 år har gått siden Arsenal har hatt en svakere ligastart.CNBC har snakket med Alisher Usmanov, den Usbekistan-fødte russiske milliardæren som eier 30 prosent av klubben. Han stiller åpent spørsmålstegn ved Wengers transferpolitikk.

- Jeg liker Wengers prinsipper, men disse prinsippene kan bli sett på som restriksjoner. Restriksjoner skaper tapte muligheter, sa Usmanov.

- Har penger Usmanov ønsker å bli hovedeier i Arsenal, og er kjent for å komme med slike utspill i et forsøk på å få fansens støtte. I 2007 uttalte han at han ville eie klubben, og i fjor ville han ha Rooney til klubben.

Selv om Arséne Wenger etterhvert har gitt etter og brukt penger på eksempelvis Mesut Özil og Alexis Sanchez, mener Usmanov han bør gå mye lengre.

- Min åpne og ærlige mening, er at vi må styrke laget i alle posisjoner for å kunne kjempe i toppen både i Premier League og ute i Europa. Om Wenger har penger eller ikke? Offisielt fins det penger i klubben, sa Usmanov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer