Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenal er for offensive

Tony Adams tror på flere RBK-smeller.

(Dagbladet.no): I kveld spiller Arsenal mot Panathinaikos i Aten. Med seg på veien får laget råd fra klubbens stopperlegende Tony Adams.

Han tror han vet grunnen til at Arsene Wengers gutter ikke har gjort suksess i Champions League.

For mens laget har gått 49 kamper uten tap i ligaen skjer det stadig at londonlaget går på miner i Europa.

Som 1-1 borte mot Rosenborg.

- De tar livet av lag i ligaen. Men når de kommer opp mot andre fantastiske lag i Europa blir de avslørt. Arsene er for offensiv, sier Adams til BBC.

Han var selv med da Arsenal vant cupvinnercupen i 1994, med et ekstremt gjerrig lag.

- For meg handler dette om matte. Arsene har ikke nok forsvarere i laget og gir ikke motstanderne nok respekt, sier Adams.

Arsenal leder gruppe E foran PSV Eindhoven, som møter Rosenborg i Trondheim i kveld. Adams mener at Wenger må endre spillet for å gå helt til topps i Champions League.

- Du må gi andre lag respekt. Du må være vanskeligere å bryte ned for å vinne Champions League, for der møter du lag av høyere kvalitet enn hjemme, sier Wycombe-manager Adams.

<B>LIGAMESTERE: Tony Adams løftet to trofeer sammen med manager Wenger våre 2002. Nå er den tidligere stopperen kritisk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media