Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenal er kanskje best i verden

Carew har bare møtt ett eller to bedre lag.

(Dagbladet.no): I et intervju med The Independent i dag, skryter John Carew uhemmet av fotballen Arsenal har spilt denne sesongen.

- Arsenal er det beste engelske laget denne sesongen. De spiller som et spansk lag, sier Aston Villa-spilleren med erfaring fra spansk, italiensk, tyrkisk, fransk og nå engelsk fotball.

Arsenal vant 2-1 da de var på besøk på Villa Park 1. desember.

- De spiller som Valencia gjorde da jeg var der, som Real Madrid gjorde. De er veldig effektive i bevegelsene sine. De kan ikke en gang sammenliknes med Chelsea, for eksempel, sier Carew.

- Bare Real bedre

Han sier han bare har møtt ett eller kanskje to lag i karrieren som har vært bedre enn det Arsenal er i øyeblikket.

- Real Madrid for fire år siden er det eneste laget som har vært bedre, kanskje Barcelona, mener den norske landslagsspissen.

Han mener det er Arsenal som spiller den fineste og mest underholdende fotballen i øyeblikket.

IMPONERT: John Carew sier han bare har møtt ett eller to lag som er bedre enn det Arsenal-laget han møtte 1. desember. Her i duell med Arsenals Wiliam Gallas. Foto: EPA/Scanpix
IMPONERT: John Carew sier han bare har møtt ett eller to lag som er bedre enn det Arsenal-laget han møtte 1. desember. Her i duell med Arsenals Wiliam Gallas. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

- Arsenal er på topp. Kanskje på topp i hele verden i øyeblikket, mener Carew.

Rom å løpe i

Etter et år i Premier League, mener han den engelske fotballen står bra til styrkene hans.

- Det er mer rom enn i andre lands fotball fordi når alle angriper hele tida, er spillere gjerne ute av posisjon. Så om du er smart får du den plassen du trenger, sier Carew.

Han sier tida på utlån til Roma og Serie A er den vanskeligste han har hatt som spiss.

- I Italia får du ikke plass i det hele tatt. Ingen er ute av posisjon, det er veldig organisert. Det er vanskelig å spille der, de tar nesten ingen risiko og det bli knapt noen målsjanser, mener Carew.

• Aston Villa spiller hjemme mot Reading i dag, mens Arsenal får Villas byrivaler Birmingham på besøk på Emirates Stadium.

• Følg Premier League direkte på live.dagbladet.no fra klokka 16.00!

image: - Arsenal er kanskje best i verden
VIL BLI HOS MARTIN: John Carew sier han ønsker å bli i mange år i Aston Villa. Han mener Martin O\'Neills lag har alt som skal til for å lykkes: - Klubben, potensialet, spillerne og aller viktigst, manageren, sier Carew.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media