<strong>KAPTEIN UTEN TRO:</strong> Robin van Persie kan fort bli nestemann ut av The Emirates når overgangsvinduet åpner igjen i januar.Foto: AFP/SCANPIX /IAN KINGTON
KAPTEIN UTEN TRO: Robin van Persie kan fort bli nestemann ut av The Emirates når overgangsvinduet åpner igjen i januar.Foto: AFP/SCANPIX /IAN KINGTON Vis mer

Arsenal er klubben ingen vil være i

Rykteflommen om spillere på vei ut stopper aldri for Wenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsene Wenger vant alt i engelsk fotball med Arsenal og utviklet laget fra «boring Arsenal» til laget som muligens spilte den fineste fotballen i Premier League.

Nå, seks år etter at siste trofé fant veien til premieskapet i Nord-London, kan det virke som om problemene er endeløse på The Emirates.

Dårlig sesongstart
Wenger måtte motvillig se juvelene Cesc Fabregas og Samir Nasri forsvinne i sommer og så langt er det ingen som hevder at erstatterne han hentet inn veier opp for tapet av de to.

Etter en katastrofal åpning på årets Premier League, i skrivende stund ligger Arsenal på 15. plass, og en ok men ikke tillitvekkende start i Champions League, er det siste Wenger trenger flere rykter om stjerner på vei ut.

I så måte bidrar engelske aviser på sedvanlig vis.

van Persie vil bort?
I et intervju med The Times mer enn hinter kaptein Robin van Persie om at oppholdet i Arsenal nærmer seg slutten. Spurt om hvor veien går videre er han svært kryptisk.

- Jeg vet ikke, men en indikasjon er at vi slo (Manchester) City med en gang jeg kom til Arsenal. Men det har skjedd mye i England de siste årene, sier van Persie til avisa.

- Uansett mener jeg den engelske ligaen er den beste i verden, den gir meg alt jeg ønsker, fortsetter han, og tegner med de ordene konturene av en lyseblå drakt i bakgrunnen.

I tillegg til van Persie ruller også ryktene rundt Marouane Chamakh for fullt. Marokkaneren har ikke slått til i Arsenal-trøya og nå ryktes det ifølge Talksport at Paris Saint Germain skal være villige til å legge rundt 100 millioner kroner på bordet for å slå kloa i ham når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

<strong>HAR HODEBRY:</strong> Arsene Wenger sliter åpenbart med å holde moralen oppe i Arsenal om dagen.Foto: REUTERS/Eddie Keogh
HAR HODEBRY: Arsene Wenger sliter åpenbart med å holde moralen oppe i Arsenal om dagen.Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer