<strong>FRITTALENDE:</strong> Jürgen Klopp kaller Arsène Wenger «sir», og mener Barcelona spiller kjedelig fotball. Foto: Glyn Kirk / AFP Photo / NTB Scanpix
FRITTALENDE: Jürgen Klopp kaller Arsène Wenger «sir», og mener Barcelona spiller kjedelig fotball. Foto: Glyn Kirk / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

- Arsenal er som en stille symfoni, men jeg er en heavy metal-mann

Men Klopp hyller likevel Wenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dortmund-trener Jürgen Klopp er kjent for å være frittalende og energisk.

Tidligere i høst ble han sendt på tribunen mot Napoli etter å ha kjeftet fjerdedommeren huden full.

Klopp er derimot full av lovord om sin manager-kollega Arsène Wenger før Dortmund og Arsenal møtes i Champions League på onsdag.

Sir Arsène Wenger - For meg er han Sir Arsène Wenger. Han er virkelig spesiell, jeg elsker han, sier Klopp, ifølge The Guardian.

Arsenal og Dortmund kan på mange måter virke like i sin spillestil. Begge er svært kontringsvillige, teknisk solide og spiller underholdende fotball. Klopp mener likevel det er flere forskjeller på de to lagene.

- Han (Wenger) liker å holde på ballen, spille fotball, pasninger, det er som et orkester, sier Klopp mens han mimer at han spiller på en fiolin.

- Men det er en stille sang. Jeg liker heavy metal. Jeg må alltid ha det høyt.

Barcelona ikke bra nok Klopp er imidlertid ikke like glad i Barcelona, uansett hvor imponerende de spanske mesterne har vært de siste årene. Tyskeren sier Barcelonas fotball, det han kaller «fredelig fotball», ikke hadde inspirert han som barn.

- Da hadde jeg begynt med tennis. Unnskyld, men det er ikke godt nok for meg. Det jeg liker er at du kan gjøre ting i fotball som lar et lag vinne de fleste kampene sine. Det er ikke fredelig fotball, det er kjempende fotball. Det er det jeg liker. Det er Borussia.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer