Arsenal-fan jaget spillerbuss i åtte kilometer, fikk autograf av alle spillerne

Wojciech Szczesny imponert av «løpemannen».

 POPULÆRE:  Arsenal har en enorm fanskare i Asia. Her signerer Arsene Wenger autografer for fansen. Foto: Kham / REUTERS / NTB Scanpix
POPULÆRE: Arsenal har en enorm fanskare i Asia. Her signerer Arsene Wenger autografer for fansen. Foto: Kham / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

En vietnamesisk fotballsupporter har fått tilnavnet «løpemannen» etter å ha jaget Arsenals lagbuss i åtte kilometer gjennom gatene i Hanoi tirsdag.

Løpeturen ble særdeles vellykket for den unge mannen, som til slutt fikk komme om bord i bussen og møte sine helter.

På Arsenals nettsted er det publisert en video og bilder som viser hvordan spillerne roper om å plukke opp gutten som jogger ved siden av bussen gjennom den vietnamesiske hovedstaden.

Populær Videoen understreker tydelig hvor populære engelske fotballklubber er i Asia. Man kan høre spillernes latter i det supporteren fortsetter jakten på bussen fra en moped før han blir hentet om bord.

- Dette er en melding til alle om at dersom du virkelig vil følge drømmene dine, kan de gå i oppfyllelse, sier Arsenal-målvakt Wojciech Szczesny i videoen.

Gale Supporteren fikk møte flere av spillerne og fikk Arsenal-drakten sin undertegnet av manager Arsène Wenger.

De siste ukene har tusenvis av fotballgale asiater møtt opp og mottatt Arsenal-, Chelsea- og Manchester United-spillere som rockestjerner under klubbenes sesongoppkjøringsturer.

(NTB)