Arsenal feide Sunderland ut av FA-cupen

De regjerende mesterne i rute for ny cuptriumf.

LEKTE MED SUNDERLAND: Olivier Giroud og resten av Arsenal-spillerne feide over Sunderland, 3-1, i FA-cupens tredje runde. Foto: Reuters / Stefan Wermuth
LEKTE MED SUNDERLAND: Olivier Giroud og resten av Arsenal-spillerne feide over Sunderland, 3-1, i FA-cupens tredje runde. Foto: Reuters / Stefan Wermuth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Sunderland 3-1

(Dagbladet): Det var et jevnt oppgjør mellom de to lagene i FA-cupens tredje runde i kveld. De fleste trodde nok at hjemmelaget ville dra denne seieren forholdsvis enkelt i land, som regjerende mestere, men en forsvarstabbe fra de røde og hvite satte en liten støkk i hjemmelaget etter drøye 15 minutter.

Både Giroud og Koscielny fikk ikke helt til å klarere, og Lens kunne enkelt plukke opp ballen like utenfor 16-meteren. Sunderland-spilleren trakk ut til siden, og klinka ballen inn bak Petr Cech.

Til tross for en kanonstart av bortelaget, klarte de aldri å hente opp den regjerende mesteren som til slutt vant 3-1.

Beholdt roen Arsenal, det mestvinnende laget i FA-cupen, klarte å beholde roen etter Sunderland-scoringa, og produserte flere gode sjanser de neste minuttene. Og det tok ikke lang tid før de hadde utliknet på Emirates, etter et fantastisk angrep.

Walcott slo ballen inn til Campbell som kom i full fart, og sistnevnte plasserte ballen godt til høyre og kunne juble for 1-1 etter 26 minutter.

Til tross for at Arsenal beholdt roen og kom til flere gode sjanser, viste Sunderland at dette ikke skulle være en «lett match» for hjemmelaget. Spesielt ikke i den første omgangen. Arsenal produserte mest, og var svært nære å sette 2-1 like før pause, da bortelaget slet med å klarere inne i feltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer