Arsenal fikk avslått bud på Newcastle-stjerne

Tilbød drøyt 90 millioner kroner for franskmann.

KAN BLI LAGKAMERATER: Yohan Cabaye (til høyre) er ønsket på Emirates, og kan bli lagkamerat med Theo Walcott. Newcastle var derimot ikke fornøyd med budet som tikket inn på kontorene i Nord-Øst England tidligere i dag. Bildet er fra da Arsenal og Newcastle møttes på St James' Park i mai tidligere i år. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
KAN BLI LAGKAMERATER: Yohan Cabaye (til høyre) er ønsket på Emirates, og kan bli lagkamerat med Theo Walcott. Newcastle var derimot ikke fornøyd med budet som tikket inn på kontorene i Nord-Øst England tidligere i dag. Bildet er fra da Arsenal og Newcastle møttes på St James' Park i mai tidligere i år. Foto: REUTERS/Russell CheyneVis mer

I følge kilder i Sky Sports, har Newcastle i dag avslått et bud på i overkant av 90 millioner kroner for den franske midtbane-maestroen Yohan Cabaye.

Arsenal-manager Arsene Wenger har fått kritikk fra fansen for ikke å ha styrket troppen i forkant av årets sesong, men
63-åringen har likevel uttalt at han har planer om å signere nye spillere før overgangsvinduet stenger natt til 1. september.

27 år gamle Cabaye har vært linket til flere klubber i løpet av sommeren, men nå kan det se ut til at Arsenal har gjort et seriøst forsøk på å kapre midtbanemannen som nettet seks ganger for The Magpies forrige sesong.

Med en katastrofal åpning på årets Premier League, med 1-3 tap hjemme for Aston Villa, samt en stadig voksende skadeliste, kan det se ut til at den rutinerte treneren nå har bestemt seg for å ta affære.  

London-laget har allerede Mikel Arteta, Thomas Vermalen og Abou Diaby på skadelisten, men måtte også se Kieran Gibbs, Bacary Sagna og Alex Oxlade-Chamberlain tusle av banen med skader under lørdagens kamp. Verst gikk det ut over sistnevnte, som ifølge tv2 kan være ute i opptil seks måneder med en alvorlig kneskade.

 

UNDER PRESS: Arsenal manager Arsene Wenger har satt inn støtet for å forsterke laget sitt. Nå har han sett seg ut Yohan Cabaye som en mulig signering for The Gunners. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
UNDER PRESS: Arsenal manager Arsene Wenger har satt inn støtet for å forsterke laget sitt. Nå har han sett seg ut Yohan Cabaye som en mulig signering for The Gunners. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Vis mer