SJOKK:  Scott Dann (helt til venstre) nikker inn 2-0 for Crystal Palace borte mot Champions League-jaktende Everton i kveld. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
SJOKK: Scott Dann (helt til venstre) nikker inn 2-0 for Crystal Palace borte mot Champions League-jaktende Everton i kveld. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB ScanpixVis mer

Arsenal fikk hjelp av Palace som sjokkerte Everton på Goodison

Drama i jakten på Champions League.

(Dagbladet): Everton - Crystal Palace 2-3.

Arsenal sikret seg tre viktige poeng i går. Dermed trengte Everton en seier for å holde tritt i kampen om den viktige fjerdeplassen. Men det gikk galt, skikkelig galt.

De tapte 2-3 hjemme for Crystal Palace. Det svir selvsagt for de blå fra Liverpool.

- Det var en virkelig skuffelse, et smertefullt resultat. I første omgang var vi redde, det viser måten vi slapp inn det første målet på, sier Everton-manager Roberto Martinez ifølge BBC.

Jason Puncheon var sist på ballen etter at et tafatt Everton-forsvar ikke fikk klarert foran eget mål.

- Svake mål Martinez mener gjestene fikk i overkant godt betalt.

- De skapte ikke nok til å score tre mål. Vi slapp inn tre svake mål. De scoret tre mål på fire skudd. Palace hadde marginene med seg, og vi gratulerer dem. De var klinisk effektive, sier han.

Scott Dann nikket inn det andre målet for gjestene etter en corner.

I andre omgang var Everton mer med. Steven Naismith reduserte etter en drøy times spill, men Cameron Jerome økte for Palace før Evertons Kevin Mirallas reduserte igjen.

Pulis rundet 40 Martinez var mer fornøyd med prestasjonen etter pause.

- I andre omgang var vi oss selv, det var perfekt og vi var uheldige som ikke fikk noe ut av kampen. Men vi er klare for de neste fire kampene, sier han.

Tony Pulis, som overtok et Crystal Palace i krise i november, har nå sørget for at de har 40 poeng og har plassert seg temmelig trygt midt på tabellen.

- Jeg tror vi er sikre. Før min første kamp, borte mot Hull, hadde vi fire poeng. Så å ta 40 poeng er en fantastisk prestasjon av denne spillergruppa. Men vi skylder Premier League å kjempe til sesongen er over, og vi ønsker å avslutte sesongen sterkt og ta så mange poeng vi klarer, sier han.