Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal følger Bakke

SOGNDAL (Dagbladet): Arsenals sjefsspeider Don Mackay var i Sogndal i går for å se på Eirik Bakke (21) for sjette gang på to år. - Han er et stort talent, men har ennå mye å lære, sier Mackay til Dagbladet.

I går var skotten med fotballagent Knut N. Kristiansen på kampen mellom Sogndal og Vålerenga, men tidligere har han også leid bil og kjørt den fire timer lange turen fra Bergen aleine. Det sier mye om hvilken interesse Arsenal har for sønnen til daglig leder og tidligere toppspiller Svein Bakke.

- Jeg skulle ønske Eirik ville våge å løpe mer med ballen aleine og bygge opp angrepene. Han er god nok til å ta styringen over kampen, men velger istedet å gi fra seg ballen. Noen må videreutvikle talentet hans, sier Mackay.

Han mener at Eirik Bakke snart bør spille på et så høyt nivå som mulig, men forstår samtidig at han ønsker å hjelpe Sogndal opp igjen til elitedivisjonen.

- Han er ung og kan utvikle seg videre med ny trener i et miljø han kjenner godt. Jeg kan ikke si sikkert hva vi vil gjøre med ham, men kanskje venter vi til neste sesong for å se om han er klar for overgang til England, sier Arsenals sjefsspeider til Dagbladet.

- I utgangspunktet er jeg innstilt på å bli i Sogndal en sesong til, men jeg vil vurdere et tilbud om det kommer, sier Eirik Bakke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling