Arsenal følger Carew

Arsenal er en av flere klubber som har snust på John Carew denne våren. Også italienske klubber har vist interesse.

Mange klubber har lagt merke til John Carews innsats i Valencia-trøya denne sesongen. Én av dem er engelske Arsenal - klubben Carew sendte ut av Champions League. Arsenal skal ha vært interessert i å bla opp 260 millioner kroner for Lørenskog-gutten.

- Jeg ble kontaktet av en mellommann som sa at Arsenal så seg om etter en spiss og hadde kastet øynene på John. Jeg ønsket å sjekke det ut, men siden hørte jeg ingenting, forteller agent Per A. Flod til Dagbladet.no.

Italia-interesse

Han understreker at Carew trives veldig godt i Valencia og er sikker på at John spiller i Valencia også neste sesong, men Carews agent følger likevel opp alle som viser interesse for Carew.

- Jeg ønsker å se hva som ligger i det. Det var mye mas rundt John en periode. Det var flere klubber som var mer interessert enn Arsenal.

- Andre engelske klubber?

- Nei, derfra har vi ikke hørt noe i det siste.

- Spanske?

- Nei.

- Italienske?

- Ja, et par italienske. Den ene av dem kunne ha vært interessant, men Valencia vil ikke selge Carew. Det er de veldig klare på, sier Flod til Dagbladet.no.

Pengene styrer

Det har gått flere rykter om Carew i det siste. Et av dem har vært at Hector Cuper skulle ta med seg Carew til Inter.

Selv om et Carew-salg virker i det blå for øyeblikket kan ting forandre seg fort.

- Alt har jo med penger å gjøre. Hvis det kommer et kjempetilbud til klubben og til John, så vil det jo vurderes, sier Flod.

Valencia har fått ny trener og spørsmålet er om den nye Rafael Benitez gir Carew like mye tillit som det Hector Cuper gjorde.

- Det er bare en utfording. Alle Johns trenere har hatt John som sitt førstevalg, så får vi se hva som skjer nå, sier Flod.

Verken Valencia eller John Carew ønsker et klubbskifte slik situasjonen er nå.

- Det er hygggelig at en klubb som Arsenal er interessert i meg, men jeg har en kontrakt med Valencia og vil fortsette i klubben. Jeg mener jeg har mye mer å tilføre klubben, sier Carew til spanske Marca.

Carew reiser tilbake til Spania i midten av juli for å starte oppkjøringen til sesongen.

(Dagbladet.no)