Arsenal for livet

Arsène Wenger kan ikke tenke seg et liv uten Arsenal. I går satte klubben rekord med flest spilte seriekamper uten tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I ENGLAND

Anders

Hagen

LONDON (Dagbladet): Med tre mål på 11 minutter sikret Arsenal seieren over Middlesbrough. Gårsdagens seier på Highbury var den 42. seriekampen på rad uten tap for Arsène Wengers Arsenal. Dermed har klubben tangert Nottingham Forests rekord fra 1977- 79, et lag med legendariske spillere som Peter Shilton, Archiel Gemmil, Martin O'Neill og Frank Clark.

Intet liv uten Arsenal

-  Dette var en kamp hvor jeg gikk gjennom alle mulige følelser. Jeg er glad for å ha tangert rekorden, og vi skal forsøke å slå den i neste kamp, men man kan ikke planlegge den slags, sa Wenger etter kampen.

Og rekordmanageren har lovet troskap til Arsenal. Etter åtte år har han blitt tilbudt en kontrakt på 165 millioner for fire nye år.

-  Det finnes ikke en jobb i fotball som kan river meg bort fra denne klubben. Jeg kan ikke se for meg et liv uten Arsenal. Jeg har ofret mye for klubben og bygd opp et lag med mange gode spillere. Jeg ønsker å være en del av det laget, sier Wenger til Sunday Express.

Uslåelige

Men det så stygt ut for Arsenal i går. Et blekt Middlesbrough kviknet plutselig til før og etter hvilen, og snudde 1- 0 til 1- 3. Men Arsenal startet en enorm opphenting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer