Arsenal for livet

Arsène Wenger kan ikke tenke seg et liv uten Arsenal. I går satte klubben rekord med flest spilte seriekamper uten tap.

I ENGLAND

Anders

Hagen

LONDON (Dagbladet): Med tre mål på 11 minutter sikret Arsenal seieren over Middlesbrough. Gårsdagens seier på Highbury var den 42. seriekampen på rad uten tap for Arsène Wengers Arsenal. Dermed har klubben tangert Nottingham Forests rekord fra 1977- 79, et lag med legendariske spillere som Peter Shilton, Archiel Gemmil, Martin O'Neill og Frank Clark.

Intet liv uten Arsenal

-  Dette var en kamp hvor jeg gikk gjennom alle mulige følelser. Jeg er glad for å ha tangert rekorden, og vi skal forsøke å slå den i neste kamp, men man kan ikke planlegge den slags, sa Wenger etter kampen.

Og rekordmanageren har lovet troskap til Arsenal. Etter åtte år har han blitt tilbudt en kontrakt på 165 millioner for fire nye år.

-  Det finnes ikke en jobb i fotball som kan river meg bort fra denne klubben. Jeg kan ikke se for meg et liv uten Arsenal. Jeg har ofret mye for klubben og bygd opp et lag med mange gode spillere. Jeg ønsker å være en del av det laget, sier Wenger til Sunday Express.

Uslåelige

Men det så stygt ut for Arsenal i går. Et blekt Middlesbrough kviknet plutselig til før og etter hvilen, og snudde 1- 0 til 1- 3. Men Arsenal startet en enorm opphenting.

 54 min: 2- 3. Bergkamp får altfor mye rom og får skyte en hard markkryper i venstre hjørne. 64 min: 3- 3. Henry lurer av Reiziger, og spiller ballen over 5-meteren. I lengste hjørne kan innbytter Pires trille ballen i mål. 65 min: 4- 3. Kampen er knapt i gang igjen da Reyes sender av gårde en suser. 90 min: 5- 3. Bergkamp går på kanten, Pires overlapper og stormer inn i 16-meteren. Henry er udekket og kan bare dytte inn pasningen fra Pires. Arsenal har fullført et fantastisk comeback.

Premier League

Arsenal- Middlesbrough 5- 3 (1- 1).

A: Henry (25, 90), Bergkamp (54), Pires (65), Reyes (65).

M: Job (43), Hasselbaink (50), Queudrue (53).

Tilskuere: 37 415.

REKORD-OPPHENTING: Arsenals managerduo Arsène Wenger (t.h.) og Pat Rice feirer opphentingen til 5- 3 mot Middlesbrough. - Det finnes ikke en jobb i fotball som kan river meg bort fra denne klubben. Jeg kan ikke se for meg et liv uten Arsenal, sier Wenger.