TAPTE: Joshua King. Her i duell mot Laurent Koscielny. FOTO: Alex James/JMP/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TAPTE: Joshua King. Her i duell mot Laurent Koscielny. FOTO: Alex James/JMP/REX/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

Arsenal ga King og Bournemouth ny nedtur

Bournemouth gikk på sitt fjerde strake tap i Premier League da laget røk 0–3 mot Arsenal lørdag.

- Man kan få svake resultater i Premier League, men når man ikke presterer, kommer tvilen snikende. Det er der vi er nå. Vi skal slikke våre sår, sa Bournemouth-manager Eddie Howe til Sky Sport etter kampen.

Lørdag ble det 0-3 borte mot Arsenal. Null poeng er fasit for Joshua King og hans lagkamerater så langt.

- Dette var ikke spesielt bra, for å være ærlig. Vi var skuffende fra start til slutt. Vi har en del å jobbe med. Nå må vi reise oss og vise hva vi er laget av, sa Howe videre.

Arsenal på sin side fikk en etterlengtet opptur etter 0-4-tapet mot Liverpool i forrige runde.

- Det var en solid kamp, vi spilte godt over hele banen, sa manager Arsène Wenger til Sky Sports etter kampen.

Fem minutter

Lørdag gikk det bare fem minutter før de rødhvite var i ledelsen. Nysigneringen Sead Kolasinac slo inn foran mål, og i et snodig forsøk på å stange ballen i nettet fikk Danny Welbeck et merkelig treff med skulderen.

Ballen gikk inn bak en forfjamset Asmir Begovic i Bournemouth-målet, og Arsenal var i ledelsen.

De rødhvite fra London dominerte kampen, og det var lite å si på at hjemmelaget gikk opp til 2–0 like før halvtimen var spilt.

Welbeck var nest sist på ballen da han la ballen til rette for Alexandre Lacazette. Fra sekstenmeteren smalt franskmannen ballen bak Begović, som måtte hente ut ball nummer to fra nettet.

- Vanskelig uke

Danny Welbeck scoret sitt tredje mål for sesongen da han etter pasning fra Aaron Ramsey la på til 3–0 tidlig i annen omgang.

Bournemouth virket fortapte, og hadde lite å by på, med unntak av et stolpeskudd fra veteranen Jermain Defoe i annen omgang. En brennhet Welbeck kunne på sin side fort ha satt både en og to baller til i nettet, men det ble med de to fulltreffere. Welbeck ble byttet ut til fordel for Olivier Giroud på tampen.

- Vi har hatt en vanskelig uke, og vi fikk et godt resultat. Men det må fortsette, sa tomålsscorer Danny Welbeck til Sky Sport etter kampen.

Målløs King

Også superstjernen som ønsker seg bort fra Arsenal, Alexis Sánchez kom innpå det siste kvarteret. Da måtte Lacazette jogge av banen.

- Alexis Sánchez kommer til å vinne tilbake fansen raskt, sa Wenger.

Verken Giroud eller Sanchez rakk og markere seg de få minuttene de fikk på banen, og kampen endte 3–0.

Joshua King, som scoret 16 mål i Premier League forrige sesong, måtte nok en gang gå målløs av banen. Neste mulighet for scoringer er hjemme mot Brighton i neste runde.

Da tar Arsenal turen til Stamford Bridge for å møte byrival Chelsea.

(NTB)