Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal gambler med Campbell

Starter mot Villarreal.

(Dagbladet.no:) Philippe Senderos skadet seg i 1-1-derbyet mot Tottenham på lørdag, og er uaktuell til returmøtet i Champions League mot Villarreal i morgen.

Arsenal vant 1-0 i den første semifinalen, og går videre om de holder unna mot spanjolene. Derfor er det en smell for Gunners at stopperen er ute.

Inn kommer Sol Campbell, som har hatt en trøblete sesong med skader, formsvikt og mentale problemer.

- Sol kommer til å starte, bekrefter manager Arsene Wenger ifølge BBC.

- Fysikken er ok

Campbell har ikke spilt etter at han brakk nesa mot Portsmouth for 12 dager siden. Det var hans første kamp siden starten av februar.

- Det er litt gambling, siden han ikke har spilt så mye som jeg skulle ønske. Men han ser ok ut fysisk sett, sier Wenger.

Sist gang han spilte i Champions League var da Arsenal slo Thun 1-0 i november.

FÅR SJANSEN: Arsenen Wenger sender Sol Campbell på banen fra start i den viktige semifinalen mot Villarreal i morgen. Foto: AP
FÅR SJANSEN: Arsenen Wenger sender Sol Campbell på banen fra start i den viktige semifinalen mot Villarreal i morgen. Foto: AP Vis mer

Nå trer han inn i Europas tetteste forsvar igjen. Arsenal har spilt ni kamper på rad i Champions League uten å slippe inn mål.

Venstrebacken Gael Clichy er tilbake i troppen, etter at en stresskade satte ham ut av spill i november. Han kommer imidlertid ikke til å starte kampen, ifølge Wenger.

Debatt

Hvilke to lag kommer til å møtes i Champions League-finalen?

BRAKK NESA: Sol Campbell måtte forlate banen mot Portsmouth for snaue to uker siden med en brukket nese.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling