Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenal gir opp Fabregas

Også Nasri skal være tapt for Wenger.

FARVEL, LONDON? Iføgle The Guardian skal Arsenal ha innfunnet seg med at Cesc Fabregas går til Barcelona i sommer.
Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
FARVEL, LONDON? Iføgle The Guardian skal Arsenal ha innfunnet seg med at Cesc Fabregas går til Barcelona i sommer. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rykter er ikke mangelvare i Silly Season i England, og en av de lengstlevende sagaene handler om Arsenal-kaptein Cesc Fabregas og en overgang til Barcelona.

Ifølge den seriøse engelske avisa The Guardian, skal Arsenal og Arsene Wenger nå ha innfunnet seg med at Fabregas forlater London-klubben til fordel for de regjerende spanske mesterne.

Ifølge avisa skal klubbene være enige om en overgangssum på 35 millioner pund, og at avtalen skal være spikret og klar for offentligheten før Arsenal reiser på tur til Malaysia og Kina neste søndag.

Møter til sesongoppkjøringa
Fabregas selv har ikke lagt skjul på at han ønsker å returnere til barndomsklubben, men skal heller ikke være interessert i å ødelegge det gode forholdet han har til Arsenal-fansen ved å legge utilbørlig press på klubben.

Derfor møter han opp til sesongoppkjøringa til Arsenal på tirsdag, og trener med dem til en avtale eventuelt er klar.

Nasri venter på tilbudene
Det samme gjelder for Samir Nasri, mener The Guardian å vite. Avisa mener å vite at Nasri kommer til å avslå konktraktsforslaget fra Arsenal som skal gi ham nærmere en million kroner i uka.

Samtidig skal ikke klubben ha mottatt noen konkrete bud fra verken Manchester United, Manchester City eller Chelsea, som alle skal være ute etter franskmannen.

Gervinho klar for London
På Arsene Wengers pluss-side er signeringen av Lille-spissen Gervinho for 11 millioner pund. Gervinho scoret femten mål for Lille sist sesong og har vært en av de heteste spissobjektene på det europeiske spillermarkedet i sommer.

- Jeg valgte Arsenal fordi de er en ung spillergruppe som jeg kommer til å skli bra inn i, sier Gervinho til magasinet France Football, ifølge The Guardian.

I tillegg skal Velez Sarsfield-spilleren Ricky Alvarez være nær en overgang, om ikke Inter lokker ham til Milano.

GOD DAG, LONDON: Gervinho ankommer Arsenal fra Lille.Foto: AFP/ PHILIPPE HUGUEN
GOD DAG, LONDON: Gervinho ankommer Arsenal fra Lille.Foto: AFP/ PHILIPPE HUGUEN Vis mer