- Arsenal har et alvorlig problem

Drogba tror United og Chelsea gjør opp om gullet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Salget av Thierry Henry betyr at Arsenal er uten sjanse til å utfordre Manchester United og Chelsea kommende sesong, mener Didier Drogba.

- Salget av Henry til Barcelona er godt nytt for oss. Det betyr at vi har en rival færre i gullkampen, sier Chelsea-spissen til News of the World.

- Arsenal har et alvorlig problem, for Henry vil bli veldig vanskelig å erstatte. For oss betyr det at gullkampen igjen kommer til å stå mellom Chelsea og Manchester United.

Drogba ble målkonge i engelsk eliteserie sist sesong og avgjorde FA-cupfinalen mot Manchester United, men han kunne ikke forhindre at United gjenerobret serietittelen.

Måljegeren fra Elfenbenskysten har vært koblet til andre klubber, blant dem mesterligavinner Milan. Han hevder at klubbskifte ikke er i hans tanker.

- Milan er en veldig god klubb, men jeg har verken pratet med dem eller andre. Jeg har ingen problemer med Chelsea-kontrakten min, sier han. (©NTB)

TROR ARSENAL ER SJANSELØSE: Didier Drogba tror Chelsea og Manchester United ble kvitt en gullrival da Thierry Henry forlot Arsenal. Han unnlater å nevne Liverpool som kandidat til trofeet. Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
TROR ARSENAL ER SJANSELØSE: Didier Drogba tror Chelsea og Manchester United ble kvitt en gullrival da Thierry Henry forlot Arsenal. Han unnlater å nevne Liverpool som kandidat til trofeet. Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX Vis mer
<B>TIL BARCA:</B> Arsenal må klare seg uten Thierry Henry denne sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer