Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal har fortsatt ikke scoret uten van Persie

- Han er en eksepsjonell spiller, sier Wenger.

TETT OG TØFT: Arsenals Mikel Arteta og Stoke Citys Jonathan Walters kjempet hardt mot hverandre, men mål ble det ikke. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
TETT OG TØFT: Arsenals Mikel Arteta og Stoke Citys Jonathan Walters kjempet hardt mot hverandre, men mål ble det ikke. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

(Dagbladet): Stoke - Arsenal 0-0.

«Cruel Britannia» har blitt et begrep blant Arsenals følgere, etter flere vonde opplevelser i Stokes storstue de siste årene.

Ettermiddagens møte gjorde ikke noe for å bedre fansens inntrykk av arenaen.

Etter en positiv førsteomgang gikk Arsenal etter hvert lei av å stange i Stoke-muren, og etter pause skjedde det ikke mye som er verdt å nevne for noen.

Stoke holdt Arsenal til 0-0, London-lagets andre på rad etter Robin van Persies exit. Tony Pulis' karer så ut til å være fornøyde med målløst til slutt.

- Vi gjør en solid kamp, viste vilje til å dominere og det er mye positivt å ta med seg, sier Arsenal-sjef Arsene Wenger, ifølge BBC.

- Det negative er at vi ikke har scoret i våre to første kamper, men jeg tror det kommer etter hvert ettersom vi har mange nye spillere. Jeg vil ikke ta noe fra Robin van Persie, han er en eksepsjonell spiller, men jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal score mål med spillerne vi har, sier franskmannen.

Startet friskere
Som nevnt prøvde Arsenal en stund å finne hullene i det massive Stoke-forsvaret. Santi Cazorla forsøkte å følge opp sin fine ligadebut for klubben, og var delaktig i det meste bortelaget fikk til framover.

Olivier Giroud foran ham viste ikke like mye.

Cazorla hadde også et av Arsenals beste forsøk fra distanse, men Asmir Begovic gjorde en god redning. Stoke sto i veien så godt de kunne, og lyktes med det - pluss litt halvstygt spill.

Med litt mer tålmodighet kunne de også fått et ledermål, da Jonathan Walters i offside dunket ballen i mål etter Peter Crouch sin stuss.

Kjedelig
Etter pause var det nesten nitrist.

Arsene Wenger satte inn Alex Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott mot slutten, uten at det hjalp så veldig.

Arsenal gikk litt tomme for ideer, Stoke holdt fast ved den de hadde opprinnelig, og kampen ebbet ut til 0-0.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media