Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal har full kontroll

Etter bare fire minutter gikk Arsenal opp i ledelsen etter et straffespark. 34 minutter seinere skjøt Nicolas Anelka Arsenal opp til 2-0. På overtid kom det enda ett mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Anelka ble felt av Middlebroughs Steve Vickers etter noen få minutter ut i første omgang var saken klar, Marc Overmars satte ballen midt i mål. Arsenal hadde kontroll det meste av tida på Riverside Stadium, til tross for at Middlesbrough var farlig frampå et par ganger. Anelka kom alene mot keeper og scoret sikkert 2-0. På overtid kom det tredje målet. London-laget ser dermed ut til å komme til topps i ligaen, to poeng foran foran Manchester United.

Leonhardsen scoret

Liverpool-fansen har endelig fått noe å glede seg over. Blackburn åpnet best, men Steve McManaman scoret etter 24 minutter og ga Liverpool en noe ufortjent ledelse. Etter dette tok Liverpool føringen og Jamie Redknapp la på til 2-0, før Øyvind Leonhardsen endelig fikk en nettkjenning etter å ha vært ute av laget i lang tid.

Everton sikrer seg

På Goodison Park går det veien for Everton , som leder 2-0 over Charlton. Hutchison og Campell sto for målene i første omgang.

Øvrige pauseresultater: Aston Villa- Nottingham 1-0, Derby- Southampton 0-0, Leicester-Coventry 1-0, Tottenham-West Ham 0-1 og Wimbledon-Newcastle 1-1.