Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal har ikke lenger Hull i hodet

Reiste seg etter ydmykelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal - FC Porto 4-0. Arsenal slo i kveld tilbake etter helgas sjokktap for Hull.

- Vi trengte å få Hull ut av hodene våre. Den kampen var svært skuffende, men nå har vi fått den ut av systemet, sier Theo Walcott, ifølge Sportinglife.

- Vi var skuffet etter lørdagens kamp, og dagens kamp var en god anledning til å rette opp dette. Vi spilte godt og fortjente seieren, mener tomålsscorer Robin van Persie.

Offensiv fotball

I tillegg til van Persie, scoret også Emmanuel Adebayor to ganger på Emirates i kveld.


Med det bør de langt på vei ha beroliget
Arsène Wenger, som frykter at laget hans kan være for ungt til å lykkes i mesterligaen.Men når det er sagt, Arsenal var også i dag i trøbbel defensivt, før det etter hvert løsnet framover på banen. Blant annet reddet Gaël Clichy på streken.

Arsenal og Robin van Persies første mål, i det 31. minutt, kom etter en pasning fra Adebayor, som slo i akkurat riktig øyeblikk. Van Persie puttet enkelt.

I det 40. spilleminutt var rollene snudd da Van Persie slo corneren som Adebayor stanget i nettet.

HER SITTER DET FJERDE: Emmanuel Adebayor satte inn Arsenals siste mål fra straffemerket. Foto: MATT DUNHAM/AP/SCANPIX
HER SITTER DET FJERDE: Emmanuel Adebayor satte inn Arsenals siste mål fra straffemerket. Foto: MATT DUNHAM/AP/SCANPIX Vis mer

Satte punktum med straffe

Før Van Persies andre mål var det Theo Walcott som var servitør, og dermed sto det 3-0 allerede tre minutter etter hvilen. 

17 minutter seinere kom dansken Nicklas Bendtner inn på banen for Walcott, og nettopp denne innbytteren ble felt da Arsenal fikk straffe i det 71. minutt.

Den fikk Adebayor æra av å sette i nettet.

Ifølge NTB har Porto aldri vunnet i England, på 12 forsøk. I samme gruppe spilte Fenerbahce og Dinamo Kiev uavgjort 0-0 i Tyrkia. Arsenal topper dermed tabellen.

Men viktigst av alt er det kanskje at spillerne ikke lenger har Hull i hodet.

image: Arsenal har ikke lenger Hull i hodet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!