Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal har ikke råd til Wright-Phillips

Overrasket Wenger.

(Dagbladet.no): Spissen Ian Wright var en legende på Highbury, og Arsenal-manager Arsene Wenger har aldri lagt skjul på at han følger stesønnen Shaun Wright-Phillips med stor interesse.

I dag røper Wenger at City-vingen ikke er på vei til Arsenal, og at det skyldes prisen.

- Utviklingen hans har gått mye raskere enn jeg regnet med. Dessverre har prisen fulgt utviklingen. Ingen har gitt meg en prislapp, jeg har bare lest det i aviser. De sier 20 millioner pund (232 mill. kroner), så det er mer enn vi har råd til, sier Wenger til BBC.

Arsenal tar i mot nettopp Manchester City i kveld. Wenger frykter driblefanten mest av alle på Citys lag, og tror 23-åringen snart utfordrer David Beckham på det engelske landslagets høyre flanke.

- Kan han erstatte David Beckham? I framtida vil han helt klart gjøre det. Han er en trussel for alle i England-laget, sier Wenger som avkrefter gårsdagens meldinger om at han vil kjøpe en midtbanespiller i januar.

- For øyeblikket er mitt overgangsvindu stengt, og jeg har ikke planer om å åpne det.

I kveld kan Arsenal kappe Chelseas forsprang i toppen av tabellen, dersom de selv vinner og de blåkledde ikke beseirer Boro hjemme. Også Manchester United er i aksjon i kveld, hjemme mot formsterke Spurs.

Kveldens kamper i Premier League, direkte på Dagbladet.no:

Kl. 20.45: Arsenal - Manchester City

Kl. 20.45: Birmingham - Bolton

Kl. 20.45: Chelsea - Middlesbrough

Kl. 21.00: Everton - Portsmouth

Kl. 21.00: Manchester United - Tottenham

SCORET SIST:</B> Arsenal-sjef Arsene Wenger tror ikke han har råd til å kjøpe Shaun Wright-Phillips fra Manchester City.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media