Annonsørinnhold

- Arsenal hviler seg til suksess i Premier League

Oddsprogrammet er tilbake!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Oddstipsene fredag
Fredagen har ikke så mye å by på, denne kveldens holdepunkt blir Granada, som er i desperat poengnød. Se fredagsanalysene her!

Oddsprogrammet er tilbake
Etter en vinterpause er Oddsprogrammet tilbake, og planen er at Dagbladets oddstipper Lars Dybwad hver fredag fremover skal gi en forhåndstitt mot helgens oddsspill, og levere vinnende spilleforslag. Oddsprogrammet hadde 20 sendinger i fjor høst, og tipsene ga totalt sett et bra overskudd for de som fulgte.

Lørdagens spill
Foreløpig er Tippeligaen sylfersk, og Adecco-ligaen starter opp denne helgen. Det kan være greit å være litt forsiktig med disse, og England er åstedet for dette Oddsprogrammets forslag:

68. West Brom - Arsenal B (1,90)
80. Hull - Middlesbrough H (1,70)

Begge kampene har spillefrist lørdag 15:55. Dagbladets oddstipper anbefaler at du spiller dem hver for seg, men ønsker du å kjøre en dobbel er oddsen 3,23. Spillene kan leveres i kupongen oppe til høyre i denne artikkel.

I Oddsprogrammet får du også klar beskjed om en kamp du skal styre unna på helgens oddskuponger!

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer