Arsenal inn i kampen om Suarez

Liverpool avslo bud på 280 millioner.

 KOBLES:  Arsenal skal være ute etter å sikre seg Liverpools Luis Suarez. Foto: NTB Scanpix/Reuters/Eddie Keogh.
KOBLES: Arsenal skal være ute etter å sikre seg Liverpools Luis Suarez. Foto: NTB Scanpix/Reuters/Eddie Keogh.Vis mer

(Dagbladet/NTB) Ryktene har vært mange om Luis Suarez etter at Premier League-sesongen ble avsluttet i mai. Også antallet klubber som spissen blir koblet til, øker stadig.

Nå har Arsenal kastet seg inn i kampen om Suarez.

Forrige uke skal Arsené Wenger ha tilbudt Liverpool 280 millioner for 26-åringen. Det avslo Liverpool, melder Sky Sports.

Liverpool krever nærmere 400 millioner for sin superspiss. Før helgen ble det kjent at også Chelsea vil sikre seg signaturen til Liverpools nummer sju.

Suarez er langt fra den eneste superspissen som er ventet å skifte klubb dette vinduet.

Hver dag florerer det av mer eller mindre sannferdige rykter rundt navn som Édinson Cavani, Wayne Rooney, Robert Lewandowski, Mario Gómez, Gonzalo Higuaín, Edin Dzeko og Gareth Bale for å nevne noen.

 TIL BAYERN:  Robert Lewandowski kobles til de tyske mesterne Bayern München. Foto: NTB Scanpix/Sergey Dolzhenko.
TIL BAYERN: Robert Lewandowski kobles til de tyske mesterne Bayern München. Foto: NTB Scanpix/Sergey Dolzhenko. Vis mer

Trolig må fansen til de mest kjøpekåte klubbene vente enda litt lenger før det kommer noe håndfast.

Skjønt søndag gikk Dortmund-trener Jürgen Klopp ut og sa at et salg av Lewandowski er uaktuelt. Det hjelper ikke at polakken aldri så mye ønsker seg til Bayern München i likhet med sin tidligere lagkamerat Mario Götze.

Milan har også avvist at Stephan El Shaarawy skal selges.

Manchester Uniteds nye manager David Moyes sa fredag at Wayne Rooney er og blir United-spiller.

Ny klubb for Tévez For to spisser er ny klubb allerede i boks. Radamel Falcao har skiftet fra Atlético Madrid til Monaco. Carlos Tévez bytter fra Manchester City til Juventus.

Brasilianeren Hulk skal være ønsket av både Chelsea, Tottenham og Monaco, men selv sier Hulk at han trives utmerket i Russland og Zenit St. Petersburg.

- Har du lagt merke til hvor stille spillerne blir når det er snakk om fremtiden? Er det noe nytt, Wayne Rooney og Gareth Bale? Nei, det er ikke det. I hvert fall ikke noe konkret, skrev den tidligere toppspissen Gary Lineker nylig på Twitter.

Cavani-rykter Mest historier er det kanskje rundt Napolis uruguayaner Édinson Cavani. Det finnes vel omtrent ikke en klubb av et visst format som er nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for ham.

 USIKKER FRAMTID:  Edison Cavani. Foto: Eduardo Martins / Reuters / NTB Scanpix.
USIKKER FRAMTID: Edison Cavani. Foto: Eduardo Martins / Reuters / NTB Scanpix. Vis mer

Hva som eventuelt skjer med 26-åringen kan gi en dominoeffekt. Det kan gi bevegelser flere steder. Manchester United, Real Madrid, Manchester City og Paris Saint-Germain skal alle ha følere ute etter spissen som nylig scoret tre mål i kontinentcupen.

Og blir Gonzalo Higuaín snart Arsenals eiendom? Han skal i hvert fall bort fra Real Madrid, og Arsenal-pratet har vedvart i ukevis.

Eller hva med Gareth Bale? Tottenham-spilleren sier han vil bli i klubben, uten at det har stanset noe som helst med tanke på en mulig overgang til en større klubb.