Arsenal jager trippel

Arsenal-spillerne er sugne på tre trofeer, mens Gerard Houllier har gitt opp gulljakten etter Liverpool-fiaskoen i romjula.

Delta i debatten:

Slåss bare United med Arsenal om ligagullet? Med 3-2 mot Chelsea i går kveld leder Arsenal tabellen med fem poeng foran Manchester United. Og optimisten er stor i Gunners-leiren.

- Vi leder Champions League-gruppa vår, vi er på førsteplass i ligaen og nå skal vi møte Oxford i 3. runde i Fa-cupen. Vi vil henge med så lenge vi kan i alle turneringene. Vårt mål er å vinne alle tre, sier Arsenals midtbanespiller Giovanni van Bronckhorst til nyhetsbyrået PA.

Sorg i Liverpool

Nederlenderen scoret mot Chelsea, og er ikke i tvil om at Arsenal er ligaens beste lag.

- Med det laget vi har trenger vi bare å holde fokuset til sesongslutt. Hvis vi jobber hardt får vi forhåpentligvis en belønning til slutt.

For Liverpool er det bare sorgen for tida. Tapet mot Newcastle i går var kamp nummer ti uten seier, klubbens verste statistikk siden 1954. De helrøde ligger på sjuendeplass i ligaen.

- Det blir vanskelig å ta igjen Arsenal. De er 12 poeng foran nå, men du vet aldri hva som kan skje i fotball. Hvis du vil si at tittelhåpet vårt er ferdig, så synes jeg personlig at det blir tøft, sier manager Houllier.

United håper

Manchester United har ikke gitt opp gullhåpet etter at de snudde 0-1 til seier på overtid i går.

- Det er mye fotball igjen nå som FA-cupen og Champions League starter. Ting kan forandre seg i ligaen på grunn av det, og forhåpentligvis kan vi dra nytte av det, sier United-manager Alex Ferguson til

Daily Mirror

.

(Dagbladet.no)

ARSENAL-JUBEL:</B> Giovanni van Bronckhorst blir gratulert av Thierry Henry og Kolo Toure etter scoringen mot Chelsea i går.
MATCHVINNER:</B> Paul Scholes sikret United tre poeng på overtid mot Sunderland.