Arsenal kaller hjem Nordtveit til London

Stopper utlånet til Salamanca.

(Dagbladet.no): Håvard Nordtveit er på seks måneders utlån til spanske Salamanca. Nå velger imidlertid Arsenal å hente ham hjem til London. Dette bekreftes på Salamancas hjemmeside.

Nordtveit har slitt med å få spilletid under oppholdet hos serielederne i nest øverste divisjon i Spania.

Den unge nordmannen har hatt mange landslagsoppdrag den siste tida, noe som heller ikke har hjulpet på spilletiden hans hos Salamanca.

For drøye to uker siden scoret Nordtveit tre mål på to kamper for Norge U18: To i 4-2-seieren mot Slovenia og det eneste målet i 1-0-seieren mot Armenia.

Nordtveit fortalte da til Haugesunds avis at han ble regnet som fjerdevalget på stopperplass. Derfor har han fått mest spilletid på midtbanen.

- Jeg er den tilbaketrukne av midtbanespillerne. Defensivt går det bra, mens offensivt går det så som så. Men jeg kan lære mye av å prøve meg i en annen posisjon, fortalte 18-åringen.

Nordtveits agent Jim Solbakken har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser i dag.

HENTES HJEM: Håvard Nordtveit har fått lite spilletid i Salamanca. Nå blir han hentet tilbake til Arsenal. Foto: Erik Berglund
HENTES HJEM: Håvard Nordtveit har fått lite spilletid i Salamanca. Nå blir han hentet tilbake til Arsenal. Foto: Erik Berglund Vis mer
Arsenal kaller hjem Nordtveit til London