MØTES: Tottenham og Arsenal møtes i morgen. Selv om Arsenal går mot en sesong uten titler, mener Harry Redknapp at Arsenal-fansen må være fornøyd med det Arsene Wenger har gjort for klubben. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
MØTES: Tottenham og Arsenal møtes i morgen. Selv om Arsenal går mot en sesong uten titler, mener Harry Redknapp at Arsenal-fansen må være fornøyd med det Arsene Wenger har gjort for klubben. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

- Arsenal kan ikke erstatte Wenger

Redknapp mener rivalene bør være fornøyd med sjefen.

• Følg Premier League i fotballstudio fra klokka 16.00

(Dagbladet): I morgen møtes Arsenal og Tottenham på Emirates, og tredjeplasserte Tottenham har en luke på ti poeng ned til rivalen på plassen bak i Premier League.

Arsenal-sjef Arsene Wenger er under press etter at klubben etter all sannsynlighet heller denne sesongen vinner et trofé - og flere mener det er på tide med et managerbytte ettersom klubben har vært uten titler siden seieren i FA-cupen i 2005.

- Fantastisk tid Tottenham-sjef Harry Redknapp mener derimot at Arsenal-fansen bør være fornøyd med det Wenger har fått til.

- Om Arsenal-fansen skal være forsiktig med hva de ønsker seg? Uten tvil. De har hatt en fantastisk tid. Femten år med Champions League-fotball. Det er fantastisk, sier Redknapp ifølge Daily Mail.

- Arsenal kan ikke erstatte Wenger. Han har gjort en helt fantastisk jobb, sier han.

Best i London Både Tottenham og Arsenal står med to seiere og én uavgjort på de tre siste kampene i Premier League.

- Når jeg først har kommet med ros til Wenger, så la oss håpe det blir en miserabel helg for dem, sier Redknapp.

VANT: Tottenham vant 2-1 mot Arsenal da lagene møttes i oktober i fjor. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
VANT: Tottenham vant 2-1 mot Arsenal da lagene møttes i oktober i fjor. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer

Med seier i morgen vil Tottenham være 13 poeng foran Arsenal, og de har dermed sikret seg et svært godt utgangspunkt for å ende som det beste laget fra London når Premier League er ferdigspilt.

- For å være ærlig, så er det viktigst å avslutte sesongen som det beste laget fra London. Jeg ønsker virkelig å være best i London og beholde tredjeplassen. Alt bedre er en bonus, sier Redknapp.

Sist «Spurs» ble beste London-lag i toppserien var i 1995 med sjuendeplass.

Bak fulgte Queens Park Rangers (8), Wimbledon (9), Chelsea (11), Arsenal (12), West Ham (14) og Crystal Palace (19).

Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS
Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS Vis mer