Arsenal kan miste Vieira og Pires

Arsenal har ikke råd til å øke lønningene til superstjernene.

Arsenal fosser mot en ny «The Double», men er redd de ikke er i stand til å tilby sine aller største stjerner som Patrick Vieira og Robert Pires nye feite kontrakter.

Med et planlagt nytt stadium til over 350 mill. kroner i Ashburton Grove, varsler Arsenals styreformann Peter Hill-Wood at lønningene må fryses.

- Spillere må få beina på jorda. De må forstå at lønningene ikke kan komme ut av kontroll. Det er mulig at spillere som Vieira og Pires vil forlate oss, hvis de ikke innser faktum, sier Hill-Wood til Daily Express.

Manager Arsene Wenger skal ifølge avisa få 115 mill. kroner for å kjøpe spiller for til sommeren, men styreformannen sier at lønningsposene ikke kan bli større.

- Lønningslista har stadig økt, men de siste årene har den steget med 20 til 25 prosent. Det kan ikke skje lenger, sier han.

  • Ifølge The Sun er stopper John Terry ønsket av Arsenal. Prislapp: 140 mill. kroner. 22-åringen har to år igjen av kontrakten med Chelsea, og har avslått et nytt kontraktstilbud.

    (Dagbladet.no)

LØNNSSTOPP:</B> Patrick Vieira (t.h) og Robert Pires har fått beskjed om at de ikke kan regne med økte lønninger på Highbury.