- Arsenal kan vinne tittelen

Pires lar seg imponere.

 TROR PÅ GULL:  Tidligere Arsenal-spiller Robert Pires.  Foto: NTB Scanpix
TROR PÅ GULL: Tidligere Arsenal-spiller Robert Pires. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tidligere Arsenal-spiller Robert Pires har latt seg imponere av gamleklubben denne sesongen. Franskmannen er sterk i troen på at Arsène Wenger og co. kan sikre seg Premier League-trofeet.

Pires (42) opplevde mye suksess med Arsenal i sin tid i klubben (2000-2006). Blant annet var han en del av laget som vant seriegull uten å tape en eneste kamp i 2003/2004-sesongen. Franskmannen mener at dagens Arsenal-utgave har det som skal til for å vinne ligatittelen. Det vil i så fall være første gang på 12 år.

- Arsenal har startet sesongen bra. Kvaliteten på spillerne er høy. Laget har ingrediensene som trengs for å vinne tittelen. De kan klare det, sier Pires til avisen The Guardian.

Arsenal har fått en pangstart i serien, men sliter i mesterligaen.

- Selvfølgelig er mesterligaen viktig, men serien er viktigst. Jeg foretrekker å se Arsenal vinne Premier League. Det er også veldig viktig for supporterne, poengterer Pires.

Søndag er det duket for London-derby. Da møtes rivalene Arsenal og Tottenham på førstnevntes hjemmebane. Pires har gode minner fra oppgjørene.

- Jeg scoret åtte mål på 12 kamper mot Spurs. Jeg vet at Spurs-fansen hater meg. Det er en god følelse, sier han smilende til avisen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram