Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenal kjøper van Bommel

Mens Arsenal-sjef Arsene Wenger holder kjeft, velger en annen trener å røpe hvilke stjernespillere klubben kjøper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kveld mistet Arsenal to poeng da Leverkusen utliknet til 1-1 i sluttminuttene. Tyskernes trener Klaus Toppmüller var storfornøyd, spesielt fordi han synes Arsenal er et godt lag.

- Arsenal har en sterk tropp, og de kjøper allerede spillere til neste sesong. De har skaffet seg underskriften til Kolo Toure, en landslagsspiller fra Elfenbeinskysten. Jeg har også hørt at de har en intensjonsavtale om å kjøpe Mark van Bommel fra PSV Eindhoven, sier Toppmüller til

Sky Sports

.

Wenger sjøl har hittil nektet å kommentere ryktene om van Bommel, som engelske aviser spekulerer i skal erstatte Patrick Vieira på midtbanen i klubben. 200 mill. kroner er overgangssummen for van Bommel, mens Vieria koster Real Madrid det tredoble.

Den franske treneren hisser seg garantert opp over Toppmüllers avsløringer, og Wenger er ikke akkurat blid og glad fra før. Wenger mener Ray Parlours utvisning i går kveld var feil.

- Vi ble også frustrert fordi vi føler Robert Pires ble holdt, vi skulle hatt straffe. Da ville vi fått 2-0 og kampen ville vært kjørt, sier Wenger til

The Mirror

i dag.

(Dagbladet.no)

<B>SCORET MOT ENGLAND: Mange managere ble oppmerksomme på Mark van Bommel da han nettet mot England i august i fjor.
Hele Norges coronakart