Arsenal klager inn tyrkisk flaskekast

Flaske ble kastet mot Arsène Wenger.

 FLASKE MOT SEG:  Arsene Wenger fikk en flaske kastet mot seg da sluttsignalet gikk i Tyrkia i går. Foto: REUTERS/Murad Sezer
FLASKE MOT SEG: Arsene Wenger fikk en flaske kastet mot seg da sluttsignalet gikk i Tyrkia i går. Foto: REUTERS/Murad SezerVis mer

Arsenal-manager Arsène Wenger fikk en gjenstand kastet mot seg da sluttsignalet lød i 0-0-kampen borte mot Besiktas tirsdag. Hendelsen er blitt innrapportert til UEFA.

Wenger bekreftet selv etter oppgjøret at han fikk noe kastet etter seg fra tribunen.

- Da jeg forlot banen, ble en flaske eller noe lignende kastet mot meg. Jeg har meldt ifra om det til UEFA (Det europeiske fotballforbundet), sa franskmannen.

Arsenal fikk med seg et greit utgangspunkt fra Istanbul i mesterligakvalifiseringen. Hjemmeseier over Besiktas om en uke sender den engelske storklubben til gruppespillet i den gjeveste europacupen for 17. gang på rad.

Irritert Wenger var svært lite tilfreds med dommeren i tirsdagens kamp. Spesielt utvisningen av midtbanestjernen Aaron Ramsey etter to gule kort irriterte Arsenal-sjefen.

- Det er nesten ikke til å tro at vi reiser hjem med et rødt kort på Ramsey, når man ser på noen av frisparkene som ble laget i kampen. Dommerens prestasjon i annen omgang var veldig dårlig. Ramseys annet kort var en feil avgjørelse. Det var mye som ikke stemte for oss i annen omgang, men kanskje var det en vanskelig kamp for dommeren også?

Perfekt rekke røk Før kampen hadde Arsenal en perfekt statistikk med 12 seirer på 12 kamper i mesterligakvalifisering. Wengers stolte rekke ble brutt mot Besiktas.

- Uavgjort var kanskje et fortjent resultat. Begge lag hadde sjanser til å vinne kampen. Vi visste at Besiktas er et godt lag og at det ville bli jevnt, sa Wenger.

Besiktas-trener Slaven Bilic ble sendt på tribunen for sine vedvarende protester mot slutten av oppgjøret.

- Det var en stor kamp av oss, men jeg var bare ikke fornøyd med noen av dommerens beslutninger, sa kroaten.

Det er opp til UEFA å avgjøre om Bilic får sitte på trenerbenken under returkampen i London.

(NTB)