ETT POENG: Olivier Giroud signerte både en scoring og en assist da Arsenal kom tilbake etter å ha ligget to mål under for Liverpool. Foto: NTB Scanpix
ETT POENG: Olivier Giroud signerte både en scoring og en assist da Arsenal kom tilbake etter å ha ligget to mål under for Liverpool. Foto: NTB ScanpixVis mer

Arsenal kom tilbake mot Liverpool

Lå under med to mål, men reddet ett poeng på Emirates.

(Dagbladet): En kamp full av tempo og sjanser endte 2-2 på Emirates.

- Jeg kan ikke svare på hvorfor vi sliter med å komme i gang , men da vi fikk ballen ned og vi først begynte å spille, så gjorde vi det helt fantastisk, sa Walcott etter dagens kamp.

23-åringen signerte nylig ny kontrakt med Arsenal.

Han hadde før kampen uttalt at han forventet en tøff kamp, og var fornøyd med å beholde ett poeng på hjemmebane etter å ha ligget under med to mål.

- Vi må være stolte av oss selv over måten vi kommer tilbake på mot et veldig sterkt Liverpool-lag.

Brendan Rodgers synes de første 65 minuttene var fantastiske.

- Vi presser bra, og det gir oss et par sjanser. Vi scorer ett, og kunne hatt to før pause. Jeg synes de første 65 minuttene var fantastiske, men vi tar med oss ett poeng videre, sier han til BBC.

På søndag skal Liverpool besøke Manchester City.

- Vi kan helt klart klare å få til et resulat mot Manchester City.

Tidlig mål Liverpool trenger bare fem minutter spill før Luis Suarez setter inn kampens første mål, etter at Szczesny redder den første sjansen fra Sturridge.

Begge lag viste at de ville ta alle de tre poengene, men ingen av lagene klarte å sette sjansene, og lagene gikk til pause med 1-0 til hjemmelaget.

15 minutter ut i andreomgang viste Henderson styrke, og banet seg vei gjennom forsvaret til Arsenal, og får satt Liverpools andre mål bak keeper Szczesny.

Arsenal viste mer vilje etter pause, og da de får frispark etter 65 minutter spill er det Giroud som får satt inn reduseringen.

Et drøyt minutt senere sendte Giroud ballen til Walcott, som med det utligner, og gir alle Arsenal-fans nytt håp i kampen, med to mål på ett minutt!

Suarez får en gedigen sjanse helt på tampen av kampen, men ballen gikk like utenfor, og det endte 2-2 på Emirates.