Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-legende lagt inn på sykehus med kreft

Pat Rice (64) har vært assistenttrener og spilte 528 kamper for klubben.

KOLLEGER: Pat Rice (midten) og Arsene Wenger (t.h.) jobbet tett sammen fram til førstenevnte ga seg som assistentrener i fjor. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix
KOLLEGER: Pat Rice (midten) og Arsene Wenger (t.h.) jobbet tett sammen fram til førstenevnte ga seg som assistentrener i fjor. Foto: AP Photo/Sang Tan/NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere Arsenal-spilleren og -assistenttreneren Pat Rice (64) er innlagt på sykehus på grunn av kreft.

Han har vært en del av klubben i til sammen 44 år, både som spiller og trener.

Rice kom til Arsenal som junior og spilte 528 kamper i løpet av 14 sesonger. Han ble seriemester og FA-cupvinner med laget i 1971, og han var kaptein da Arsenal også vant FA-cupen åtte år senere.

Etter et opphold i Watford ble han ansatt som juniortrener i Arsenal i 1984. Han hadde flere forskjellige trenerroller før han ble Wengers assistent.

- Pat er en ekte Arsenal-legende, og han har dedikert nesten hele livet sitt til Arsenal. Det viser stor lojalitet og hengivenhet. Jeg vil alltid stå i gjeld til ham for hans ekspertkunnskap, sa Wenger da Rice ble pensjonist i fjor.

Rice spilte 49 landskamper for Nord-Irland.

(NTB)