Arsenal-legenden hevder han ble slått av motstanderens trener

Kontroversiell start i India.

SLAG?: Den franske fotballegenden Robert Pires hevder å ha blitt slått i ansiktet av en trener i den indiske fotballigaen torsdag. Nå skal episoden granskes. Foto: AFP PHOTO/ PUNIT PARANJPE/NTB SCANPIX
SLAG?: Den franske fotballegenden Robert Pires hevder å ha blitt slått i ansiktet av en trener i den indiske fotballigaen torsdag. Nå skal episoden granskes. Foto: AFP PHOTO/ PUNIT PARANJPE/NTB SCANPIXVis mer

Den franske fotballegenden Robert Pires hevder å ha blitt slått i ansiktet av en trener i den indiske fotballigaen torsdag. Nå skal episoden granskes.

Arrangørene av den nystartede proffligaen bekreftet fredag at de undersøker episoden som fant sted i kampen mellom Goa og Atletico de Kolkata. Det var den tidligere brasilianske stjernespilleren Zico, nå trener i Goa, som etter kampen hevdet at Pires fikk et ublidt møte med Kolkata-trener Antonio Lopez Habas.

- Det som skjedde, og som er alvorlig, er at én av våre spillere hevder han ble slått av motstanderlagets trener, sa Zico til mediene etter kampen.

- Pires sier han ble slått i ansiktet av Atletico-treneren, og det er svært skammelig, tilføyde han.

Episoden skal ha skjedd da lagene var på vei inn til pause.

- Jeg forteller dere bare hva spillerne mine sier, jeg så det ikke selv. Men jeg tror ikke Pires ville lyve og fortelle noe som ikke skjedde, sa Zico.

Kolkata-eier Utsav Parekh var forsiktig i uttalelsene etter kampen.

- Ingen av oss var til stede da den angivelige episoden skjedde. Vi har skrevet til ISL (ligaen) om dette, og regner med at de avdekker sannheten, sa han til avisen Telegraph.

Parekh peker videre på at kampen ble TV-overført, hvilket kan lette jobben med å finne ut hva som egentlig skjedde.

Atletico de Kolkata er serieleder i den nystartede indiske ligaen og vant også torsdagens kamp 2-1. Cavin Lobo scoret to ganger og ble matchvinner for laget som er deleid av spanske Atlético Madrid.

(NTB)