SCORET:  Olivier Giroud scoret Arsenals første scoring i 3-0-seier over West Ham. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
SCORET: Olivier Giroud scoret Arsenals første scoring i 3-0-seier over West Ham. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTONVis mer

Arsenal lekte seg til sin femte strake ligaseier

Olivier Giroud scoret og serverte.

Arsenal - West Ham 3-0 (1-0)

(Dagbladet): Arsenal har vært glimrende i ligaform den siste måneden. Det fikk West Ham smertelig erfare på Emirates.

Etter tapet for erkerivalen Tottenham i starten av februar, har ikke The Gunners gitt bort et eneste poeng i serien. 15 poeng og 11-3 i målforskjell de siste fem seriekampene har sendt London-klubben opp i hælene på ligatoer Manchester City.

Tar vi med at Manchester United ble sendt ut av FA Cupen på eget gress madag, er rekke enda lenger. Men så skal det også nevnes at de tapte 3-1 hjemme for Monaco i Champions League.

Arsenal viste fra første minutt at de ønsket å angripe byrivalen på eget gress. Kampen var ikke en gang fem minutter gammel da The Walcott gikk ned uten å få straffespark. Reprisene viste at James Collins tok beina til lynvingen og hjemmelaget ble snytt.

Foruten en halvsjanse ved Kevin Nolan, sto Arsenal for alt som ble skapt før hvilen på Emirates.

Aaron Ramsey, Alexis Sanchez og Theo Walcott hadde alle gode muligheter som ikke ble omsatt. På overtid i 1. omgang løsnet det for hjemmelaget.

Arsenal kombinerte lekkert før Aaron Ramsey ga ballen til Olivier Giroud, som klinket ballen inn via stolpen. En herlig scoring av franskmannen.

Kampen fortsatte i det samme sporet etter hvilen. Og som i den første måtte Arsenal-fansen vente tålmodig på en scoring. Ni minutter før slutt byttet Ramsey og Giroud om på rollene. Sistnevnte satte Ramsey vakkert opp, og waliseren takket ved å doble ledelsen.

Tre minutter senere satte Mathieu Flamini inn Arsenals tredje etter å ha kommet inn som innbytter bare minutter før.