Arsenal lekte seg videre

London (NTB-Reuters): Arsenal lekte seg til 5-1-seier mot Deportivo La Coruna i torsdagens UEFA-cupmøte og er i praksis klare for kvartfinalen.

Den spanske serielederen hang med i halvannen omgang på Highbury, men deretter var det slutt mot et heltent Arsenal-mannskap.

Lee Dixon og Thierry Henry ga hjemmelaget en 2-0-ledelse etter halvtimen, før gjestene reduserte ti minutter ut i andre omgang på straffespark ved brasilianeren Djalminha.

Flavio filmet seg til straffesparket, som bare viste seg å bli et syltynt halmstrå for Deportivo-spillerne.

Deretter var det nemlig enveiskjøring. Thierry Henry scoret sitt andre for kvelden med et vakkert hodestøt i det 67. minutt. Fem minutter tidligere måtte Djlaminha forlate banen etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort.

Herlig finte

Så fulgte kveldens vakreste finte og scoring da Kanu økte til 4-1 etter 78 minutters spill. Han tok med seg ballen med hodet, lurte keeper helt ned på ryggen med en kroppsfinte av de sjeldne og satte ballen i tomt mål.

Nederlenderen Dennis Bergkamp fastsatte sluttresultatet til 5-1. Han spiller ikke returkampen grunnet karantene for gule kort. Og ettersom han har flyskrekk, passer det bra at Arsenal i praksis er videre. Deportivo La Coruna vinner ikke 4-0 hjemme.