- Arsenal lokker Owen

Flere superstjerner kobles til ligamestrene i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det går nok kaldt nedover ryggen på Liverpool-fansen i dag. Men foreløpig handler det bare om rykter.

Daily Mirror forteller i dag Michael Owen kan være vei til Arsenal. Manager Arsene Wenger er klar for å smelle 150 mill. kroner på bordet for England-spissen.

Arsenal kan friste med Champions League og rekkekamerater som Thierry Henry og Robert Pires. 24-åringen har bare ett år igjen av kontrakten på Anfield.

Owen er ikke den eneste i helrødt som kobles til ligamestrene. Wenger skal også være lysten på Steven Gerrard, som er verdsatt til 250 mill. kroner.

Ifølge The Sun er Gerrard frustrert over manglende gullsjanser under manager Gerard Houllier. Samme avis hevder også at Chelseas John Terry er ønsket på Highbury, for 200 mill. kroner.

Så spørs det om Liverpool og Chelsea vil selge, og om Arsenal har råd. I fjor sommer la ikke Wenger skjul på at budsjetter var bunnskrapet på grunn av klubbens planer for et nytt stadion.

Samtidig har Chelsea ei utømmelig lommebok i milliardæreier Roman Abramovitsj, mens Liverpool sjøl planlegger å forsterke laget.

KLUBBSKIFTE?</B> Sol Campbell kan få selskap av Michael Owen på Highbury, dersom engelske aviser har rett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer