Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal må se langt etter Cocu

Arsenal har i flere dager jaktet på underskriften til Philip Cocu som erstatter for Emanuell Petit. Nå sier Cocu at han ønsker å forbli i Barcelona, for å ta opp kampen med nettopp Petit om en plass på laget.

- Jeg har fortalt agentene mine at jeg ønsker å bli værende. Jeg har bare et år igjen av kontrakten min, men tanken på å spille for det «nye Barcelona-laget» virker veldig forlokkende, sier Cocu til onefootball.com.

29 år gamle Cocu trives i likhet med Petit best i den defensive rollen sentralt på midtbanen. Nå kan de to EM-profilene komme til å kjempe om samme plass.

- Jeg vet at jeg vil bli nødt til å kjempe med Petit, men det er ikke noe nytt i den situasjonen. Normalt har alle store klubber to mann på hver plass. Jeg kan også spille i andre posisjoner, så muligens er det plass til oss begge på laget, sa Cocu.

I tillegg til Cocu har Arsenal også sagt seg interessert i høyreback Carles Puyol, høyreving Ronald de Boer og annvendelige Winston Bogarde. Alle tre spiller i likhet med Cocu til daglig for Barcelona.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media