Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-maskot ville ikke ta Terry i hånda

«Gunnersaurus Rex» gjorde som Ferdinand.

NEKTET Å HILSE: Arsenals maskot Gunnersaurus Rex gjorde som QPR-spiller Anton Ferdinand før kampen mot Chelsea i går. Britisk presse skriver at maskoten ikke ville ta John Terry i hånda. Foto:  AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS/NTB Scanpix
NEKTET Å HILSE: Arsenals maskot Gunnersaurus Rex gjorde som QPR-spiller Anton Ferdinand før kampen mot Chelsea i går. Britisk presse skriver at maskoten ikke ville ta John Terry i hånda. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Chelsea vant 2-1 borte mot Arsenal i går - og de blå fra London leder Premier League med tre poeng ned til Everton.

Chelsea-kaptein John Terry (31) har vært i fokus den siste uka, etter at han ble dømt til fire kampers karantene og rundt to millioner kroner i bot av FA etter rasismesaken mot QPR-spiller Anton Ferdinand.

Terry kan fortsatt anke dommen - men da London-rivalene møttes på Emirates i går viste Arsenals maskot at han ikke har gått glipp av rasismesaken mot Chelsea-spilleren.

Før kampen i går benyttet hjemmelagets «Gunnersaurus Rex» muligheten til å få litt ekstra oppmerksomhet ved å ikke ta Terry i hånda før avspark.

Dinosauren kopierte dermed QPR-spiller Ferdinand som nektet å hilse på Terry da lagene møttes for to uker siden.

Det er The Guardian som skriver at Arsenal-dinosauren først strakk hånda mot Terry da lagene skulle hilse på hverandre før kampen, men maskoten var rask med å fjerne hånda da Terry skulle møte dinosaurens håndtrykk.

Chelsea vant kampen etter scoringer av Juan Mata og Fernando Torres. Gervinho scoret Arsenals mål.

VILLE IKKE HÅNDHILSE:QPR-spiller Anton Ferdinand nektet å hilse på John Terry da lagene møttes for to uker siden. Ferdinand har i ett år beskyldt Terry for rasisme etter en kamp i oktober i fjor. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
VILLE IKKE HÅNDHILSE:QPR-spiller Anton Ferdinand nektet å hilse på John Terry da lagene møttes for to uker siden. Ferdinand har i ett år beskyldt Terry for rasisme etter en kamp i oktober i fjor. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer