<strong>ENKEL SEIER:</strong> Arsenal hadde full kontroll på Fulham i deres første Premier League-kamp for sesongen. Foto: Ben STANSALL / POOL / AFP / NTB Scanpix
ENKEL SEIER: Arsenal hadde full kontroll på Fulham i deres første Premier League-kamp for sesongen. Foto: Ben STANSALL / POOL / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Arsenal med festfotball

Arsenal fikk en drømmestart på Premier League-sesongen. Fulham ble til tider rundspilt av stjernegalleriet.

Publisert
Sist oppdatert
  • Fulham - Arsenal 0-3 (0-1)

Endelig var det klart for Premier League igjen, og det var Arsenal og nyopprykkede Fulham som åpnet ballet på Craven Cottage.

Arsenal viste sin klasse da de til slutt vant 3-0. Nysigneringen Willian sto for målgivende pasning på alle målene. Dermed fikk Mikel Arteta en drømmestart på årets Premier League-sesong.

Jevnspilt start

Fulham startet bra, og var svært nære ved et par anledninger å ta en overraskende ledelse. Men det var Arsenal som var effektive, og etter litt klabb og babb fikk Willian dyttet ballen til Alexandre Lacazette som satte 1-0 på åpent mål. Dermed fikk Arsenal en drømmestart på kampen.

Fulham ble likevel på ingen måte rundspilt, og det første kvarteret var kampen ganske jevn.

Etter hvert tok Arsenal mer over, og Willian hadde blant annet et frispark som traff stolpen.

Aubameyang hadde også en brukbart skudd som gikk på mål, men lagene gikk inn til pause med Arsenal i ledelsen.

Drømmefotball

Etter hvert festet Arsenal skikkelig grep på kampen. Tidlig i andre omgang steg nysigneringen Gabriel opp på en godt slått corner og stanget inn 2-0.

Noen minutter seinere fikk fjorårets toppscorer i Arsenal Aubameyang ballen i gunstig posisjon. Han curlet ballen inn til 3-0 for «The Gunners». Dermed så det ut til å være kjørt for Fulhams del.

Willian imponerte stort i debuten, og sto for den målgivende pasningen på alle målene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer