- Arsenal med Gallas-bud

Byttehandel i sikte.

(Dagbladet.no): Arsenal skal ha lagt inn et bud på 60 mill. kroner for Chelsea-stopper William Gallas, skriver The Guardian.

Tilbudet kan være nøkkelen til en løsning på sommerens største overgangsfarse.

For dersom den franske stopperen tar turen til Emirates Stadium, kan det åpne for at Ashley Cole får sin etterlengtede overgang andre veien.

Daily Express skriver i dag at Arsenal kan få 120 mill. kroner i mellomlegg ved en slik handel. Venstreback Cole var ikke med i Arsenals tropp mot Aston Villa lørdag.

Og Gallas er fortsatt ikke meldt klar for spill i Chelsea, etter at han droppet treningsleiren i USA i sommer.

Etter storseieren mot Manchester City i går sa Chelsea-manager José Mourinho at Gallas fortsatt er Chelseas eiendom.

- Ashley Cole er Arsenal-spiller, og William Gallas skal trene med Chelsea mandag, sier Mourinho.

Arsenal-sjef Arsene Wenger avviser foreløpig at Chelsea virkelig ønsker å kjøpe Cole, som ikke får spille før framtida hans er avklart.

SNART LAGKAMERATER? Arsenal ønsker seg William Gallas, som allerede er lagkamerater med stjernespiss Thierry Henry på det franske landslaget. Foto: Scanpix/Epa
SNART LAGKAMERATER? Arsenal ønsker seg William Gallas, som allerede er lagkamerater med stjernespiss Thierry Henry på det franske landslaget. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

- Det er ikke sant at vi har avvist et tilbud. Vi er klare, for vår del er det ikke noe problem. Hvorfor spør dere ikke Chelsea hva problemet er? Jeg vet ikke, sier Wenger.

• Din kommentar: Hvilken klubb tjener mest på en byttehandel?