UNG SPISS: 19-åringen Joel Campbell (t.v.) er på det nærmeste klar for Arsenal. Den costaricanske spissen kommer fra Deportivo Saprissa i hjemlandet. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO /Luis Acosta
UNG SPISS: 19-åringen Joel Campbell (t.v.) er på det nærmeste klar for Arsenal. Den costaricanske spissen kommer fra Deportivo Saprissa i hjemlandet. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO /Luis AcostaVis mer

Arsenal med spisskjøp i påvente av Fabregas-exit

Henter 19-åring fra Costa Rica.

(Dagbladet): Cesc Fabregas Arsenal-farvel har blitt noe forsinket etter at Barcelona ba ham vente i London inntil katalanerne har unnagjort det første av to oppgjør mot erkerival Real Madrid i den spanske supercupfinalen, melder Sky Sports News i kveld.

Det betyr trolig at 24-åringen såvidt rekker å stifte bekjentskap med Arsene Wengers foreløpig siste sommerkjøp før han vender nesa mot moderklubben for å kjempe om en plass på en av fotballhistoriens sterkeste midtbaner.

Arsenal bekrefter nemlig at de har kommet til enighet med costaricanske Deportivo Sapissa om en overgang for spisstalentet Joel Campbell (19). Bare formaliteter gjenstår før han kan kalle seg Arsenals eiendom.

Tenåringen var ifølge arsenal.com ønsket av flere europeiske toppklubber, men valgte til slutt Premier League-spill i Nord-London.

- Joel Campbell har allerede vist at han er en spiller med strålende ferdigheter, som også har prestert på landslagsnivå tross sin unge alder. Vi ser fram til å ordne opp i de siste formalitetene slik at vi kan begynne å jobbe med Joel når han kommer hit til Arsenal, sier manager Arsene Wenger til klubbens hjemmeside.

Campbell har hatt en hektisk fotballsommer hvor han har deltatt i både CONCACAF Gold Cup, Copa America og U20-VM i Colombia. Han har spilt seks A-landskamper og scoret to mål, og kan vise til imponerende ti mål på tolv kamper for Costa Ricas U20-landslag.