Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal mot seriesølv

Mens WBA trenger et mirakel for å beholde plassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): West Bromwich - Arsenal 0-2: Det blir sjeldent vakkert når det går mot sommerferie for lag som kjemper for å overleve.

Det var Arsenal og manager Arsene Wenger selvsagt klar over da de kom til The Hawthorns i kveld.

WBA kjempet selvsagt med det de kunne, men mangler sentrale kvaliteter som gjør det åpenbart at de skal klare seg i Premier League denne sesongen.

Som en dødelig avslutter, for eksempel. Noe Arsenal tross alt har - selv om Henry er ute med skade.

Robin Van Persie har vokst betydelig mot slutten av denne sesongen, og scoringen hans etter 66 minutters spill viste at Arsenal ikke har noen krise om Thierry Henry ikke rekker FA-cupfinalen.

Jose Antonio Reyes vendte vakkert bort to West Bromwich-forsvarere, før han sendte ballen til nederlenderen som avsluttet perfekt fra 15 meter.

- Vi måtte vente på sjansen vår, og det var det vi gjorde. Hvis vi ikke slipper inn mål, er det lettere å være tålmodig. Vi kom sent inn i kampen og begynte sakte, men sikkert å dominere, sier Wenger til Skysports.

På overtid fastsatte innbytter Edu sluttresultatet til 2-0, og sørget dermed for at Arsenal har stø kurs mot 2. plassen - som er viktig for at Wengers menn skal få slippe å kvalifisere seg til Champions League-spill neste sesong.

ET PAR NUMMER FOR SMÅ: Det blir stadig vanskeligere for nyopprykkede lag å klare seg i Premier League. Og Neil Clement og WBA fikk heller ikke i kveld uttelling for svetten de la ned i kampen mot Reyes og Arsenal. FOTO: SCANPIX/REUTERS
ET PAR NUMMER FOR SMÅ: Det blir stadig vanskeligere for nyopprykkede lag å klare seg i Premier League. Og Neil Clement og WBA fikk heller ikke i kveld uttelling for svetten de la ned i kampen mot Reyes og Arsenal. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

West Bromwich har derimot ni tær i mesterskapsserien. Riktignok er det bare ett poeng opp til Southampton på sikker plass, men målforskjellen til WBA er langt dårligere.

Derfor er trolig bare seier godt nok i helgens kamp - mot Manchester United på Old Trafford.

  • Sjekk tabellen her
Hele Norges coronakart