GJENSYN: Thierry Henry forlot Arsenal til fordel for Barcelona ikke lenge etter finalenederlaget for nettopp katalanerne i 2006. I årets kvartfinaler står han ansikt til ansikt med Arsene Wenger igjen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles Platiau
GJENSYN: Thierry Henry forlot Arsenal til fordel for Barcelona ikke lenge etter finalenederlaget for nettopp katalanerne i 2006. I årets kvartfinaler står han ansikt til ansikt med Arsene Wenger igjen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Charles PlatiauVis mer

Arsenal møter Barcelona i finalereprise

Mens Manchester United møter erkerival Bayern i kvartfinalen.

||| (Dagbladet): Med åtte lag igjen i Champions League finnes det ingen muligheter for verken kjedelige eller enkle motstandere i kvartfinalene, og det ble heller ikke utfallet av dagens trekning i Nyon.

Blant kampene som stikker seg ut finner vi nok Arsenal mot Barcelona, som vil sette Cesc Fabregas opp mot moderklubben han etter all sannsynlighet en dag kommer til å vende tilbake til, og Thierry Henry opp mot sine gamle lagkamerater i London.

I München blir det reprise av den finalen alle nordmenn husker, når Bayern møter Manchester United til nok et revansjeoppgjør for tyskerne.

- Jeg er veldig spent. Vi er glade for å ha kommet så langt. Nå tetner det til, og du kan ikke ha en favoritt i kvartfinalen. Alle må spille på sitt beste, sier Uniteds klubbsekretær Ken Ramsden til Eurosport like etter trekningen.

Fransk oppgjør
Frankrike er garantert et lag i semifinalen når de to franske lagene møter hverandre, og Lyon og Bordeaux er nok blant kvartfinalemotstanderne som kjenner hverandre aller best.

Mens José Mourinho neppe sier seg direkte misfornøyd med å ha trukket det første russiske laget som har kommet til kvartfinale i Champions League - uten at det er noen «walkover» det heller.

— Jeg er glad over å være i kvartfinalen. Det hadde selvsagt vært tøffere mot Manchester United eller Barcelona, men der bare gode lag igjen. Man må spille bra for å nå en semifinale, sier Inters representant tilstede, Luis Figo.

TYSK-ENGELSK: Wayne Rooney og Manchester United skal opp mot Bayern München og Andreas Görlitz. Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder
TYSK-ENGELSK: Wayne Rooney og Manchester United skal opp mot Bayern München og Andreas Görlitz. Foto: SCANPIX/REUTERS/Michael Dalder Vis mer

Tøffe semifinaler
Samtidig ble også semifinalene trukket i Nyon i formiddag, og vinneren av Bayern - United skal opp mot vinneren av det franske lokaloppgjøret.

Vinneren av Arsenal og Barcelona skal spille semifinale borte først, mot Inter eller CSKA Moskva.

Kvartfinalene spilles 30. og 31. mars, med returoppgjør 6. og 7. april, semifinalene spilles 20. og 21. april, med returoppgjør 27. og 28. april.

Finalen går av stabelen i Madrid 22. mai.