Arsenal nærmer seg Melo-kjøp

Fiorentina vil ha Eboué i bytte.

HARDHAUS: Felipe Melo (t.v.) er ikke en spiller som tar på seg silkehanskene når han entrer en fotballbane. Arsene Wenger ønsker å hente brasilianeren til London som bodyguard for Cesc Fabregas på Arsenals midtbane. Det betyr at Fulhams Clint Dempsey (t.h.) kan vente seg flere ublide møter med den brasilianske hardhausen i Premier League.Foto: SCANPIX/EPA/KIM LUDBROOK
HARDHAUS: Felipe Melo (t.v.) er ikke en spiller som tar på seg silkehanskene når han entrer en fotballbane. Arsene Wenger ønsker å hente brasilianeren til London som bodyguard for Cesc Fabregas på Arsenals midtbane. Det betyr at Fulhams Clint Dempsey (t.h.) kan vente seg flere ublide møter med den brasilianske hardhausen i Premier League.Foto: SCANPIX/EPA/KIM LUDBROOK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no):  Arsene Wenger virker fast bestemt på å tilføre et ungt og talentfullt Arsenal-lag mer muskelkraft for igjen å bli en faktor å regne med i Premier League.London-klubben har allerede forsterket midtforsvaret med den tidligere Ajax-kapteinen Thomas Vermaelen, mens den hardttaklende brasilianeren Felipe Melo er sterkt ønsket til å fylle tomrommet Mathieu Flamini etterlot seg på midtbanen da han gikk til AC Milan i fjor sommer.

Verken Denilson, Alexander Song eller Abou Diaby har klart å gi Cesc Fabregas den beskyttelsen midtbanedirigenten ønsker for å kunne svinge taktstokken. Derfor håper Wenger at Melo kan etterfølge landsmannen Gilberto Silva som ryddegutt på midten i Arsenal.

Melo skrev nylig under på en kontraktsforlengelse med Fiorentina til 2013, men «Viola» er allikevel villige til å la 25-åringen gå fra klubben for en lavere sum en salgsklausulen i kontrakten på 21 millioner pund (cirka 220 millioner kroner).

Det forutsetter at Arsenal bruker backen Emmanuel Eboué som mellomlegg.- Arsenal er den eneste klubben som har vært i nærheten av å utløse salgsklausulen i kontrakten. Fiorentina har på sin side foreslått for Arsenal en reduksjon i prisen ved å inkludere høyreback Emmanuel Eboué i avtalen, heter det i en uttalelse fra Firenze-klubben, gjengitt av BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer