Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-nykommerne kontret Liverpool i filler

De helrøde har ett poeng på tre kamper.

FULLTREFF: Lukas Podolski setter ballen mellom Pepe Reina og Glen Johnson etter en hurtig Arsenal-kontring. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX
FULLTREFF: Lukas Podolski setter ballen mellom Pepe Reina og Glen Johnson etter en hurtig Arsenal-kontring. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Liverpool - Arsenal 0-2 (0-1)

Sommerkjøpene Santi Cazorla og Lukas Podolski kombinerte fint to ganger og satte inn hvert sitt mål mot et Liverpool som dermed fortsatt står uten seier i Premier League etter tre runder.

- Det var en god kamp. Jeg synes vi spilte bra. De to målene var fantastiske. Det var en god dag for Arsenal, og en god dag for meg - jeg scoret mitt første mål for klubben, sier Podolski i TV-intervjuet vist på TV 2 HD1.

For Arsenal betyr resultatet slutten på en langvarig måltørke etter to 0-0-kamper.

- Vi har bare spilt tre kamper, og har fem poeng. Om vi spiller som vi gjorde i dag, vil vi vinne mange kamper. Vi reiser tilbake til London og er meget fornøyde, sier Podolski.

Liverpool var spillemessig godt med i kampen, men klarte ikke skape tilstrekkelig med gode målsjanser. Arsenal var ført og fremst tålmodige og effektive på kontringer.

Slurvete Første omgang var preget av mye slurvete pasningsspill fra begge lag, kanskje aller verst fra gjestene.

Liverpool hadde et spillemessig lite overtak. Daniel Agger hadde kampens første gode målsjanse da han sto helt umarkert etter en corner, men ballen skled av panna hans.

Men at Liverpool hadde mest ball, åpnet for kontringer for Arsenal. Og etter en drøy halvtime gikk det raskt - med to nykommere i hovedrollene. Santi Cazorla førte ballen mot Liverpool-feltet, der Lukas Podolski løp seg fri.

Tyskeren fikk en god pasning, og klemte ballen i mål mellom Glen Johnson og Pepe Reina.

En tredje nykommer, Olivier Giroud, kunne økt ledelsen på en ny kontring like etter, men satte ballen like utenfor.

17-åringen Raheem Sterling fortsatte å vise seg som et friskt pust i Liverpool-laget, og hadde et skudd i utsiden av stolpen mot slutten av første omgang.

Reina-miss Liverpool fortsatte å trykke på i andre omgang, og burde antakelig hatt straffe da Per Mertesacker holdt Luis Suarez på vei inn i feltet. Men uruguayaneren gjorde voldsomt mye ut av fallet - kanskje så mye at dommer Howard Webb ikke trodde på at han egentlig ble tatt.

Arsenal viste seg imidlertid nok en gang giftige etter drøyt halvspilt omgang. Cazorla og Podolski kombinerte igjen fint inn i feltet, denne gangen var det førstnevnte som avsluttet. Pepe Reina kastet seg ned mot ballen, og slo den under seg og inn i eget mål.

Liverpool spilte seg til en del nesten-muligheter. Men det ville seg ikke helt. Suarez skjøt over på en brukbar mulighet og innbytter Jonjo Shelveys suser i retning krysset ble reddet av Arsenal-keeper Vito Mannone.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media