Arsenal og United enige om Van Persie-overgang

- Det er det utenkelige som skjer, sier Arsenal-fansen.

SJOKKSALG: Selv om interessen fra Manchester United har vært godt kjent en god stund, var det et stykke derfra til at Arsenal skulle selge sin kaptein og toppscorer til en av sine fremste rivaler. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
SJOKKSALG: Selv om interessen fra Manchester United har vært godt kjent en god stund, var det et stykke derfra til at Arsenal skulle selge sin kaptein og toppscorer til en av sine fremste rivaler. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arsenal og Manchester United er enige om en overgangssum for Robin Van Persie. Det bekrefter både Arsenal og United på sine hjemmesider.

- Manchester United er glade over å kunne annonsere at de er enige med Arsenal FC om en overgang for Robin Van Persie. En medisinsk test og de personlige betingelsene gjenstår, skriver United på sine hjemmesider.

Leder for Arsenals norske suppporterklubb, Bjørn Furuheim, er overrasket over at Van Persie går til United til tross for at ryktene om en Van Persie-overgang har sirkulert i hele sommer.

- Det er det utenkelige som skjer. Jeg hadde aldri drømt om at han skulle gå til United, at det var det han ønsket. Hva skal en si? Klubbfølelse finnes ikke mer, det handler bare om penger, sier Furuheim til Dagbladet.

Toppscorer og kaptein Van Persie ble toppscorer i Premier League i fjor med 30 nettkjenninger, og har bare ett år igjen av kontrakten med London-klubben han har vært kaptein i siden Cesc Fabregas dro til Barcelona. I juli gjorde han det klart at han ikke kom til å skrive under ny kontrakt med Arsenal fordi de «ikke er enige om veien videre».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer