TIL ENGLAND IGJEN? Mario Balotelli (nummer to fra venstre) forbereder seg til VM med Italia om dagen. Til høsten kan han være aktuell for engelsk fotball igjen. Foto: Maurizio Degl'Innocenti, EPA / NTB Scanpix
TIL ENGLAND IGJEN? Mario Balotelli (nummer to fra venstre) forbereder seg til VM med Italia om dagen. Til høsten kan han være aktuell for engelsk fotball igjen. Foto: Maurizio Degl'Innocenti, EPA / NTB ScanpixVis mer

- Arsenal på jakt etter Balotelli

Dagens heiteste overgangsrykte.

(Dagbladet): Mario Balotelli er VM-klar for Italia. På tribunene i Brasil vil blant annet Arsene Wenger følge med, skriver flere engelske aviser, blant annet The Telegraph og Daily Mirror.

Arsenal-manageren har lenge beundret Milan-spissen, som kan bli solgt i sommer.

- Jeg holder et øye med Balotelli, en spiller jeg liker veldig godt. Etter mitt syn kan han bli en av de beste, sa Wenger allerede i 2009.

Men det er én ting å beundre Balotelli på banen, og noe annet å hanskes med sirkuset som gjerne omgir ham utenfor.

Balotelli spilte to og en halv sesong for Manchester City, men ble etter en rekke kontroverser og krangler solgt tilbake til hjemlandet i januar i fjor.

Andre spissalternativer Wenger vurderer, skal inkludere Real Madrid-duoen Karim Benzema og Álvaro Morata, og QPRs franske spiss Loïc Rémy, som har vært utlånt til Newcastle den siste sesongen.

Samtidig skal «The Gunners» ha ignorert et tilbud om å kjøpe tilbake Cesc Fabregas.  Barcelona har ifølge Telegraph signalisert til Premier League-klubber at den tidligere Arsenal-spilleren kan være til salgs om noen blar opp 30 millioner pund (300 millioner kroner). Arsenal har visstnok ikke respondert på tilbudet.

I stedet kan Fabregas være aktuell for Manchester City dersom Yaya Touré ikke kommer over at ingen i klubben tok ham i hånda på bursdagen hans nylig. Bursdagssang og Twitter-gratulasjoner var tydeligvis ikke godt nok.