Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal passerte United etter ny festforestilling

Har scoret 23 mål på de syv siste i ligaen.

TO SELVMÅL: Wolverhampton Wanderers' Ronald Zubar setter inn 1-0 til Arsenal med hofta. Derfra og ut handlet det meste om London-laget.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
TO SELVMÅL: Wolverhampton Wanderers' Ronald Zubar setter inn 1-0 til Arsenal med hofta. Derfra og ut handlet det meste om London-laget.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

||| (Dagbladet.no): Wolverhampton - Arsenal 1-4.

Arsenal har inntatt andreplassen i Premier League etter en imponerende rekke med 19 av 21 poeng, og 23 scoringer på de siste syv kampene.

I ettermiddag var det Wolverhampton som fikk smake på Arsene Wengers gutter i storform, og de hjalp litt til med å senke seg selv også.

To av Arsenals tre spenningsdrepende scoringer før pause var nemlig selvmål. Først satte Ronald Zubar en Arsenal-corner i eget nett med hofta. Like etter gjorde Jody Craddocks hode nok til at Eduardos lobbeforsøk akkurat ble dyttet innenfor stolpen.

Da Cesc Fabregas avsluttet et strålende angrep til 3-0 like før hvilen var kampen langt på vei avgjort.

Etter pause var Arsenal nærmere flere mål enn Wolves var sitt ene til trøst, men ett mål i hver ende skulle likevel komme. Hjemmelagets målvakt Hennessy bokset ballen ut i farlig område etter 66 minutter, der sto Andrej Arsjavin og lusket, og russeren pirket Arsenals fjerde gjennom folkemassen foran mål.

GODE TIDER: Arsenal-manager Arsene Wenger kan være fornøyd med det gutta viser på banen om dagen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
GODE TIDER: Arsenal-manager Arsene Wenger kan være fornøyd med det gutta viser på banen om dagen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

Jody Craddocks sene redusering på hodet hadde liten verdi, men den minner om at Arsenal bare har holdt nullen borte i fire av de 20 siste forsøkene.

Det er i så fall et optimistisk forsøk på å finne svakheter ved dette Arsenal-laget, som viser enorm styrke om dagen.

- Vi slapp inn ett mål, men totalt sett var det en god prestasjon. De (Wolverhampton) startet bra, men når vi kom i gang hadde vi full kontroll. Dette gleder fordi vi spilte mesterliga så sent som midtuken, sier manager Arsène Wenger ifølge BBC.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media