Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-profil terger Spurs-fansen om Modric

Jack Wilshere forstår godt at kroaten vil bort.

UTTALER SEG OM MODRIC: Jack Wilshere skjønner ikke hvorfor det blir oppstyr rundt at Luka Modric vil bort fra Tottenham. Foto: (AP Photo/Tim Hales)
UTTALER SEG OM MODRIC: Jack Wilshere skjønner ikke hvorfor det blir oppstyr rundt at Luka Modric vil bort fra Tottenham. Foto: (AP Photo/Tim Hales) Vis mer

(Dagbladet): Tottenhams styreformann Daniel Levy var krystallklar i talen etter at Luka Modric i går ønsket seg vekk fra White Hart Lane.

- Vi har gjort vårt standpunkt i saken klart for Chelsea via et brev. De valgte å ignorere det og komme med et bud likevel, men for å fjerne enhver tvil: Vi skal ikke forhandle om Luka med noen, uansett, fastslo Levy på klubbens hjemmeside.

Nyheten om kroatens Chelsea-ønske har skapt stor ståhei i England, han er tross alt en av ligaens aller beste midtbanespillere og er i tillegg ønsket av begge Manchester-klubbene.

Arsenals Jack Wilshere skjønner imidlertid lite av oppstyret - han mener det er logisk at Modric søker seg til en større klubb.

- Jeg skjønner ikke all ståheien rundt at Modric ønsker en overgang... Han har gjort det bra i Spurs, men han trenger å spille Champions League. Min mening, skriver 20-åringen på Twitter.

Wilshere er selvsagt godt kjent med den intense rivaliseringen mellom Arsenal og Tottenham, og vet at det legges merke når han uttaler seg slik om en nøkkelspiller hos erkerivalen.

Tottenham nådde kvartfinalen i Champions League i år, der Real Madrid ble et nummer for store, men må nøye seg med Europa League den kommende sesongen.

Det er på langt nær like attraktivt, og Modric hevder det er en viktig grunn til at han vil bort.

- Spurs vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Men opplevelsene mine fra Champions League har gjort meg sulten på mer, sa han til Daily Mail i går.

Daniel Levy virker imidlertid fast bestemt på å tviholde på 25-åringen, selv om det generelt har vist seg vanskelig å holde lenge på spillere som helst vil være et annet sted.

Manager Harry Redknapp stoler på sin styreformann når han sier at Modric ikke er til salgs, uansett pris.

- Vi er heldige som har ham, og vi selger ham ikke. Det har styreformannen sagt, og det holder for meg. Han kan ikke vike fra uttalelsen han kom med. Jeg vet at han mener det. Luka stikker ikke. Det er ikke enkelt å holde på en spiller som ikke er fornøyd, men når styreformannen har sagt at han ikke skal selges er det noe vi må stå fast ved, sier han.

NEKTER Å SELGE: Modric - her i duell med Wilshere - får ikke ønsket sitt om en overgang oppfylt. Det garanterer styreformann Daniel Levy. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis
NEKTER Å SELGE: Modric - her i duell med Wilshere - får ikke ønsket sitt om en overgang oppfylt. Det garanterer styreformann Daniel Levy. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media