- Arsenal prøver å forhandle med andre klubber

Van Persie-jakten frustrerer Ferguson.

FASTLÅST: Manchester United-manager Alex Ferguson sier han har tenkt til å holde ut i kampen om Robin van Persie, men innrømmer samtidig at Arsenal så langt ikke har vært interesserte i å diskutere butikk.Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP PHOTO / Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix
FASTLÅST: Manchester United-manager Alex Ferguson sier han har tenkt til å holde ut i kampen om Robin van Persie, men innrømmer samtidig at Arsenal så langt ikke har vært interesserte i å diskutere butikk.Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP PHOTO / Eddie Keogh / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester Evening News skrev i går at Robin van Persie kunne komme til å forlate Arsenals treningsleir og fly til Manchester for å fullføre en overgang til Manchester United.

Men van Persie ble værende i Tyskland mens Manchester United spilte kamp mot Barcelona i Göteborg - et oppgjør som for øvrig endte målløst. På pressekonferansen etter kampen kunne manager Alex Ferguson berette at det på langt nær var så grei skuring som det lokalavisa hadde gitt inntrykk av.

- Jeg har ikke så mye informasjon å gi. Vi har lagt inn et bud, mens de (Arsenal) har forsøkt å forhandle med andre klubber. Vi er nødt til å holde ut. Forhåpentligvis går dette vår vei. Vi prøver vårt beste, men det er ikke noen framgang i øyeblikket, sa Ferguson, ifølge manutd.com.

- Ingen magefølelse Telegraph skriver i dag at van Persie kan vente seg å havne på samme lønnsnivå som Wayne Rooney, det vil si cirka to millioner kroner i uka, dersom overgangen skulle gå i orden, og det antydes at 29-åringen er lysten på å bytte ut Nord-London med Nordvest-England.

Den italienske CNN-journalisten Tancredi Palmeri melder på Twitter at van Persie skal ha gitt en annen beiler, Juventus, telefonisk beskjed om at forhandlingene mellom ham og United befinner seg i sluttfasen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer