Arsenal punget ut 552 000 kroner for Gascoigne

Fikk penger til behandling.

RUSPROBLEM: Paul Gascoigne har slitt med rusproblemer etter at fotballkarrieren tok slutt. To ganger på fire måneder er han blitt tvangsinnlagt, her fra da politiet hentet ham fra mannens hjem i augst. Foto: Splash/All Over Press
RUSPROBLEM: Paul Gascoigne har slitt med rusproblemer etter at fotballkarrieren tok slutt. To ganger på fire måneder er han blitt tvangsinnlagt, her fra da politiet hentet ham fra mannens hjem i augst. Foto: Splash/All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Gazza i 2009: - Jeg styrte mot avgrunnen, men nå ser fremtiden lys ut

(Dagbladet): Paul Gascoigne sliter en evig kamp mot rusen.

I et intervju med The Sun (krever innlogging) i dag forteller den tidligere England-stjernen han igjen er edru, etter hasteinnleggelsen for fire uker siden.

Samtidig røper 47-åringen at Arsenal og Arsene Wenger har hjulpet ham økonomisk. Den tidligere Tottenham-spilleren har aldri vært i Arsenal.

Wenger godkjente Likevel åpnet Premier League-klubben lommaboka for Gazza, og betalte ut 50 000 pund (552 000 norske kroner) for at han skulle få legebehandling.

- Jeg ringte opp fysioterapeuten Gary Lewin og sa jeg ikke følte meg bra. Han sa at jeg bare skulle dra på sykehuset, fordi han fryktet jeg hadde lungebetennelse, sier Gazza til avisa.

- Wenger gikk med på å arrangere en utbetaling på 28 000 pund for behandlingen. Arsenal har også betalt 22 000 pund da jeg måtte gjennomføre en hofteoperasjon.

Måtte betale i Spurs Den tidligere Lazio-spilleren er ikke så fornøyd med mottakelsen han fikk i Tottenham, da han ønsket å se klubben spille mot i Champions League i 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer